WE LOVE: #musthave patike koje ćeš viđati svuda tokom narednih meseci

Uvod u leto u Beogradu: Šta ne smeš da propustiš tokom juna

Jednostavni trikovi da ubrzaš metabolizam i pripremiš telo za leto

Održivost kao budućnost mode iliti zašto treba da daš prednost klasici

Kako da prevaziđeš strahove i ostvariš svoj najveći cilj

3 najneprijatnije situacije + kako da se izvučeš

O ovome se ne priča: Bubuljice i nesavršenosti na koži kod odraslih žena + kako ih se rešiti!

Beauty Talks: Kako da ti koža bude glatka duže vreme?

U fokusu: Ovaj uređaj za uklanjanje dlačica koriste sve influenserke – i oduševljene su rezultatima!

Sara Jo ti otkriva kako da pronađeš odgovarajuću nijansu crvenog karmina!

1/3

Mnoge žene smatraju oženjene muškarce veoma privlačnim i ne odolevaju da se sa njima ne upuste u avanturu. Mnoge žene privlače samo zauzeti i nedostupni muškraci, ali i mnogi muškarci preferiraju udate i zauzete žene. Motivi nam se, naravno, razlikuju. Žene privlači muškarac koji deluje stabilno, a brak je jedan od faktora stabilnosti u muškom životu, ko izgleda i ponaša se samopouzdano, zrelo, iskusno, ima svoj život i deluje kao da je njime zadovoljan. Zašto bi on ugrožavao taj život tajnom vezom, uglavnom se ne pitamo, nego pratimo svoju fascinaciju i nastojimo da osvojimo zauzetog muškarca, da ga preotmemo drugoj ženi, ubeđene da ćemo mu pružiti više razumevanja i više ga voleti i uverene da će on ostaviti bračni život zbog nas. Dakle, mi želimo oženjenog muškarca za sebe. Muškarci koji vole zauzete žene ne planiraju nikakvo preuzimanje i preotimanje. Oni upravo misle da će sa udatom ženom biti bezbedni, jer je već udata, pa neće želeti da se udaje za njih, da će ona biti diskretna jer ne želi da ugrozi brak, da će se retko viđati i da će u vezi sa zauzetom ženom – sam ostati slobodan.

View this post on Instagram

I wish I had done everything on Earth with you💓

A post shared by Romance 4 Ever (@romance__4ever) on

Bez obzira na sve razumne dokaze, statistiku i činjenice koje bi trebalo da nam ohlade glavu, jer oženjen muškarac koji stupa u preljubnički odnos uopšte nije ono što mi zamišljamo, nego je izdajica, koji beži od odgovornosti, vara svoju ženu i rizikuje svoj brak zbog seksa i dobrog provoda (a ne zato što je ludo zaljubljen i ne može da živi bez ljubavnice), mi se i dalje ložimo na šarmantne tipove sa burmama, navodeći uglavnom sledeće razloge:

Oženjen je pokazao da je ozbiljan – bio je spreman da se obaveže

Nikakva logika ne postoji u tome da je on pouzdan, zato što je hteo da se oženi. Jer ako postane preljubnik, pa čak i ako bude hteo da se razvede i oženi drugom ženom, to ga čini nepouzdanim – kako da znaš da neće isto to ponovo da uradi, kad se opet obaveže (i postane zanimljiv ženama koje privlači sjaj burme), a ti postaneš ona žena kod kuće, koja nema za njega dovoljno ljubavi i razumevanja.

Editors choice