Modne kombinacije zbog kojih ćeš poželeti da jesen traje tokom cele godine!

WANNABE DIGITAL AWARDS 2018: Počelo glasanje publike za izbor najboljih influensera!

5 stvari koje sam naučila tokom studiranja, a nemaju veze sa fakultetom

16 malih boostera samopouzdanja za dane kada nisi sva svoja

4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

1/3

Mnoge žene smatraju oženjene muškarce veoma privlačnim i ne odolevaju da se sa njima ne upuste u avanturu. Mnoge žene privlače samo zauzeti i nedostupni muškraci, ali i mnogi muškarci preferiraju udate i zauzete žene. Motivi nam se, naravno, razlikuju. Žene privlači muškarac koji deluje stabilno, a brak je jedan od faktora stabilnosti u muškom životu, ko izgleda i ponaša se samopouzdano, zrelo, iskusno, ima svoj život i deluje kao da je njime zadovoljan. Zašto bi on ugrožavao taj život tajnom vezom, uglavnom se ne pitamo, nego pratimo svoju fascinaciju i nastojimo da osvojimo zauzetog muškarca, da ga preotmemo drugoj ženi, ubeđene da ćemo mu pružiti više razumevanja i više ga voleti i uverene da će on ostaviti bračni život zbog nas. Dakle, mi želimo oženjenog muškarca za sebe. Muškarci koji vole zauzete žene ne planiraju nikakvo preuzimanje i preotimanje. Oni upravo misle da će sa udatom ženom biti bezbedni, jer je već udata, pa neće želeti da se udaje za njih, da će ona biti diskretna jer ne želi da ugrozi brak, da će se retko viđati i da će u vezi sa zauzetom ženom – sam ostati slobodan.

View this post on Instagram

I wish I had done everything on Earth with you💓

A post shared by Romance 4 Ever (@romance__4ever) on

Bez obzira na sve razumne dokaze, statistiku i činjenice koje bi trebalo da nam ohlade glavu, jer oženjen muškarac koji stupa u preljubnički odnos uopšte nije ono što mi zamišljamo, nego je izdajica, koji beži od odgovornosti, vara svoju ženu i rizikuje svoj brak zbog seksa i dobrog provoda (a ne zato što je ludo zaljubljen i ne može da živi bez ljubavnice), mi se i dalje ložimo na šarmantne tipove sa burmama, navodeći uglavnom sledeće razloge:

Oženjen je pokazao da je ozbiljan – bio je spreman da se obaveže

Nikakva logika ne postoji u tome da je on pouzdan, zato što je hteo da se oženi. Jer ako postane preljubnik, pa čak i ako bude hteo da se razvede i oženi drugom ženom, to ga čini nepouzdanim – kako da znaš da neće isto to ponovo da uradi, kad se opet obaveže (i postane zanimljiv ženama koje privlači sjaj burme), a ti postaneš ona žena kod kuće, koja nema za njega dovoljno ljubavi i razumevanja.

Editors choice