Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

1/2

Ako imate iskustva i u oba aranžmana, možete i sami da napišete ovaj tekst, jer vam je sve odmah jasno. Sa prijateljicom ste otprilike sto puta opušteniji, jer nema nikakvih prepreka da to ne budete, dok odmor sa partnerom može da se pretvori u klopku u koju nikada više ne želite da upadnete – nemate kud, tu ste gde ste i sad morate to da istrpite. I jednom je previše. Za razliku od neprijatnosti koje možete da doživite sa partnerom, na odmoru sa prijateljicom ćete se stvarno i odmoriti, jer obe želite isto – opuštanje, smeh i odmor i nemate nikakva očekivanja jedna od druge.

Bez glupih svađa

Sa prijateljicom ćete na odmoru imati baš ono što biste želeli da imate sa partnerom, a što je najverovatnije nemoguće – nula svađe i sto posto ljubavi. Vas dve se dobro poznajete i poštujete međusobne sklonosti i navike. Nikakav problem, ako ona voli da legne uveče u deset i da ujutru već u šest bude prva na plaži, dok vi volite da legnete kasno i spavate dugo i na plažu idete u najgore vreme. Svaka će držati svoj ritam, koji joj prija i odgovara joj i družićete se u međuvremenu, za ručkom i večerom, u večernjoj šetnji, pre nego jedna legne, a druga se pridruži nekoj ekipi (koju na odmoru uvek možete da upoznate) da igra karte ili ode u provod, ili odluči da čita, ili gleda filmove. Da, to bi bilo nemoguće sa partnerom, jer je imperativ da sve radite zajedno i da provodite što više vremena zajedno i onda i na odmoru morate da se jedno drugom prilagođavate, pravite ustupke i kompromise. Ma daj, valjda možeš desetak dana godišnje da se odmoriš i od kompromisa i od partnerstva i da iskusiš samo potpuno razumevanje, slobodu i komociju.

Editors choice