Vreme Devica je počelo – srećan vam rođendan – a pošto znamo da vam ne smeta kad vas hvale, jer ste u potpunosti svesni svojih vrlina (kao i svojih mana), uživajte u ovom tekstu i prosledite ga svojim bližnjima. Oni sigurno znaju koliko su počastvovani što vas imaju, ali podvucite im najbitnije stavke, za svaki slučaj.

Devica vas ohrabruje ne ostavljajući mnogo prostora za gluposti. Ako vam kaže da veruje u vas, to nije zato što želi da bude fina, nego zato što vidi vaš potencijal. Iako deluju čvrsto, pa čak i strogo, Device su meke i nežne – one brinu o voljenima i silno se trude da im pomognu, čak i na sopstvenu štetu. 

Prirodno analitične prirode, Device obraćaju pažnju na detalje, čuvaju deliće informacija koje kasnije koriste i povezuju i svesne su da su sitnice bitne. Ako vam nešto promiče u slici koju pokušavate da sklopite, dajte Devici činjenice i pustite je da obavi analizu i sintezu. 

Neće praviti kompromise sa istinom, samo da bi sačuvala mir. Reći će vam neprijatnu istinu, bez suzdržavanja, ali nikada neće biti namerno okrutne. 

Možete imati poverenja u Devicu, ona će čuvati vaše tajne bolje nego vi sami i čuvaće vam leđa u svakoj situaciji. Nikada se pred drugima neće okrenuti protiv vas, ali posle ćete biti suočeni sa onim što ona stvarno misli o situaciji u kojoj ste se našli. Kada zatražite pomoć, dobićete je i to brzo i delotvorno. 

Comments