Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

1/2

Krhki smo i prolazni, a to sve bolje shvatamo sa svakom novom borom. Istina je da je čovek mlad onoliko koliko se oseća mladim, koliko je vitalan i živog duha. Ali je istina i da možemo da izgledamo mnogo mlađe zbog čarolije kozmetike i nege. I istina je da želimo da primenimo sve istine i sve trikove, da bismo se osećali bolje i izgledali mlađe.

Na ovim istinama počiva savremeni trend lepote i mladosti – ničija starost ne mora da se meri godinama i niko ne mora zaista da izgleda staro, starost više ne predstavlja gubitak lepote i mladosti, nego privilegiju mudrosti i iskustva.

zasto sam prestala da se plasim starenja 1 Zašto sam prestala da se plašim starenja (BLOG)

Danas su žene takozvanih srednjih godina lepotice i niko ih ne smatra starim samo zato što imaju preko 40 godina. A nisu čak ni glumice i pevačice, nego obične savremene žene, koje rade, imaju decu i porodicu i nastoje da vode ispunjen život, kao vi, kao ja.

Uvek sam primećivala takve žene i divila im se, iako sam bila suviše mlada da bih razmišljala o približavanju srednjim godinama i o tome šta to znači. Ali vreme prolazi veoma brzo i sada ne moram da razmišljam – osećam u svom telu i na svojoj koži šta to zapravo znači. Uplašila sam se. I pronašla sam hrabrost i način i prestala da se plašim, jer znam sve o onim istinama sa početka priče. Jer ne moram ništa da izgubim. Mogu da se menjam i da starim, ali zapravo dobijam u integritetu i vrednosti, a moje godine imaju svoju lepotu, jer ja imam tu moć. I te mogućnosti. Ne moram da izgledam istrošeno i umorno kao moja baka, koja je sa 40 već bila starija žena – tako je izgledala, iako se nije tako osećala. Ali ona nije imala savremene izbore, koje ja imam.

Editors choice