Sastanci na slepo? U poslednje vreme kao da su iščezli, ali su još uvek zabavna tema svima onima koji nisu pronašli srodnu dušu. Ima to neki svoj šarm. To što ne znaš skoro ništa o osobi sa kojom ideš na dejt. Možda se čujete, dopisujete, ali ničeg konkretnog nema osim varnica nastalih dvosmislenom porukom, udeljenim komplimentima ili provodadžisanjem preko neke treće osobe.

Naime, sastanci na slepo nemaju baš nikakvu sigurnost da osoba sa kojom se sastajete nije manijak ili lopov. Sastanci na slepo su čista prevara, neko bi rekao. Šanse da vam se taj neko dopadne su 50:50, ali šta sa reakcijom koja verovatno u trenutku upoznavanja mora biti očigledna?

Kako sakriti oduševljenje, a kako tek razočaranje?

Slika 128 Zašto su društvene mreže bolje za upoznavanje od sastanaka na slepo?

Da li sastanci na slepo i dalje postoje?

Sa druge strane, svima nama su dostupne mnoge društvene mreže: Facebook, Twitter, Instagram i ostale. Koja je prednost ovih društvenih mreža u odnosu na sastanke na slepo?

Pa ovako. Sve ove društvene mreže daju uvid u to kako osoba izgleda. Prepune su ličnih fotografija i fotografija sa prijateljima, tako da možete videti, ali i lajkovati osobu i tako joj indirektno staviti do znanja da vam se dopada. Znate onaj osećaj kad vam lajkuje sliku na Instagramu dečko koga duže vreme merkate? Neprocenjivo!

Comments