Iako se uglavnom naježim kada mi neko kaže couple goals, zaista nemam drugi izraz koji bih upotrebila da opišem ovo dvoje mladih ljudi. Kako to već tradicionalno biva, Spider-Man franšiza nam uvek nakratko podari nove parove nakon njihove glumačke saradnje. Videli smo Tobeyja Maguirea i Kirsten Dunst, zatim Andrewa Garfielda i Emmu Stone i u oba smo para bili jednako zaljubljeni koliko njih dvoje jedno u drugo. Njihov raskid smo, verovatno, teže preboleli nego oni sami. Ali zato su sad tu Tom Holland i Zendaya da nam povrate veru u ljubav!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Tom Holland and Zendaya 🇧🇬 (@tomhollandandzendaya)

Otrov pauka

Pročitala sam negde da verovatno postoji “paukov otrov” koji zanosi glumce jednom kada prihvate da glume Petera Parkera i MJ. Šta god da je u pitanju veoma sam zahvalna što ove dve uloge godinama unazad spajaju razne glumce. Morala bih da priznam, Emma i Andrew i dalje imaju posebno mesto u mom srcu, ali polako im se pridružuju Tom i Zendaya. Što se više investiram u njihov odnos to ih više volim. A znate kako fanovi umeju da budu sastavni deo romansa svojih omiljenih poznatih ličnosti. Tako već neko vreme pratim njihove press konferencije zahvaljujući TikToku i my oh my – al’ su njih dvoje zaljubljeni!

Instagram official

Zapravo nikad od njih lično nismo dobili potvrdu jesu li zajedno ili ne, ali kome je to potrebno kada njihovi postovi na Instagramu to dokazuju. Iako su postojale glasine da su zajedno, letos smo mogli da ih vidimo na venčanju Tomovog rođaka ali je to bila veoma klimava teorija sve dok Tom lično nije na svom Instagram profilu postavio fotografiju sa seta, koju prethodno nismo videli. U opisu fotografije je čestitao Zendayi rođendan uz najmiliju poruku koju sam ikada videla.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Tom Holland (@tomholland2013)

Kako bi ovaj momak obezbedio sebi nagradu za momka godine, koju će zasigurno i dobiti (ako se tako nešto dodeljuje), Tom je postavio sliku Zendaye nakon premijere filma Dune. Zamislite samo te leptiriće u stomaku kada je videla notifikaciju. Njegova MJ postaje najtraženija glumica u Holivudu, a Tom ne može biti ponosniji! 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Tom Holland (@tomholland2013)

Ni Zendaya nije sebično čuvala fotografije u telefonu. Kako bi proslavila premijeru njihovog zajedničkog filma,  objavila je fotografiju malog Toma Hollanda u Spider-Man kostimu. Bukvalno se ne zna ko je od njih dvoje slađi!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zendaya (@zendaya)

Comments