*GIVEAWAY* Proizvodi za negu kože koji su ti neophodni ovog leta

Otkrivamo: Kako da imaš jaku, blistavu i dugu KOSU?

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Zato što te volim!

Zato što te volim!

Petogodišnja Lajla nestala je u jednom tržnom centru u Los Anđelesu. Duboko potreseni ovom tragedijom, njeni roditelji se razilaze. Pet godina kasnije, Lajla se pojavljuje na istom onom mestu na kojem joj se izgubio svaki trag. Živa je, ali iz nekog nepoznatog razloga, ne progovara. Svi su srećni zbog njenog povratka, ali javljaju se i neizbežna pitanja. Gde je Lajla provela sve ovo vreme? Sa kim? Ali pre svega, zašto se vratila?

Ova dirljiva, ljudska drama zapravo je čarobna ljubavna priča koja vas uvlači u misteriju i drži vas u neizvesnosti. Sve ono što se svima nama dešava, na ovaj ili onaj način, opisano je u knjizi. Koliko puta ste samo bili uplašeni zbog nekoga? Brinuli, patili, premeštali iz jedne u drugu fioku u svojoj glavi, pitali se – Kako se to moglo desiti? Kada se tačno dogodilo? Zašto? Zašto baš ja i zašto baš meni? Možda sam mogla nešto više da učinim? (neizbežan osećaj griže savesti). Sva ona osećanja koja nas obuzimaju, znate. Nije isključeno naći se bar jednom u takvoj ili sličnoj neizvesnoj životnoj situaciji… Strah koji nas parališe i jedino o čemu možemo da mislimo je određena situacija i završetak iste. “Hoće li agonija već jednom prestati?”, pitamo se. I tako iz dana u dan… Teški momenti koje ni sami ne znamo kako prebrodimo. Oni u kojima se čini da se čitav svet sručio na naša nejaka pleća, nemoćni da izgovorimo jednu jedinu reč, da ne govorim o nečemu drugom.

Ono što je meni bilo najjači utisak, svakako je ljubav kao pokretač svega. Požrtvovanost koja je nemerljiva. Fantastična priča o ljudima koji su zahvaljujući ljubavi i prijateljstvu prevazišli teške situacije. Zar to i nije smisao svega? Zar ljubav nije smisao svega, i opet, ništa bez nje nema smisla, složićete se ? A, ono što će vas definitivno terati da je čitate i ne ispuštate iz ruku je neizvesnost koja je prisutna do samog kraja. Ova knjiga navodi na razmišljanje i prosto vam ne dozvoljava da je ispustite do poslednje stranice. Priča koja svakom stranicom drži vašu pažnju. Čitajući knjigu nisam mogla da pretpostavim kraj, ma koliko da sam se trudila. Po završetku knjige shvatila sam da je svaki citat otkrivao njen misteriozan kraj.

Eksplozivan spoj uzbuđenja i mašte. Dirljiv roman o neprolaznoj ljubavi. Priča o onom najdubljem i najlepšem u svima nama. Na jedan magičan način osvetljeni su najdivniji aspekti ljubavi, prijateljstva, praštanja. Topla preporuka svima, naročito onima koji su iz nekog razloga prestali da veruju u ljubav, dobrotu i sopstvenu vrednost. Pročitaćete je u trenu, pamtićete je celog života. I za kraj jedna poruka autora : “Da biste sačuvali iznenađenje, ne otkrivajte vašim prijateljima kraj romana.”


Jovana Novaković je diplomirani profesor španskog jezika i hispanskih književnosti, zaljubljenik u muziku, ples i ljubav. “Smiri se, ti si intelektualka”, omiljena joj replika iz jedne od omiljenih predstava. Nestrpljiva, uporna, radoznala, nasmejana i neposredna. Krajnje netolerantna za gluposti. Altruista i filantrop. Jednom rečju, Jovana je svakakva.

Editors choice