109010 natasa bekvalac megatrend1 53 ig1 Zbog da predaješ na Megatrendu

Fotografija: Blic Online

Svi znamo da je “zaštitno lice” nešto što se podrazumeva u svetu kozmetike ili mode, ali da li ste čuli da sada i visokoobrazovne institucije imaju svoje zaštitno lice? Kada bih vam postavila pitanje koga biste odabrali za zaštitno lice jednog fakulteta, šta bi bio vaš odgovor? Eto, ja bih rekla Nikola Tesla ili bih od živih bar odabrala nekog vrhunskog profesora ili uspešnog naučnika. Međutim, kako danas naučnici i profesori očigledno nisu popularni, niti idoli većini mladih, Univerzitet Megatrend uveo je novi trend, pa je tako novo zaštitno lice ovog univerziteta gospođa “Zbog da jedeš go*na”, tj. Nataša Bekvalac.

Dr Mića Jovanović, rektor Univerziteta “Megatrend” izjavio je za dnevne novine “Blic”: “Nismo hteli da je guramo u kampanju ranije, jer smo želeli da vidimo kako će da se pokaže kao student. Pošto je izuzetno uspešna i na tom polju, sada imamo opravdanje da je proglasimo idolom mladih ljudi, koji su naša ciljna grupa i da se nadamo da će i oni da krenu njenim stopama.”

Ono što bih ja usput dodala je i to da je Ceca danas idol mladih. Možda bi trebalo da je zaposle na Megatrendu kao profesora?

No, hajde da se podsetimo na kojim to poljima je gospođa Bekvalac još uspešna pa bi trebalo da bude idol mladim ljudima, osim što je sada na trećoj godini Fakulteta za kulturu i medije. Činjenicu da studira nije htela da potencira, kako “zli jezici ne bi u tome odmah našli neku prevaru”.

Nataša Bekvalac je još i ćerka fudbalskog trenera, bivša devojka dvadesetak godina starijeg biznismena Miodraga Kostića koji je u jednom intervjuu za magazin “Svet” izjavio: “Pa… pozvao sam je posle nedelju dana da se provozamo avionom. Leteli smo ‘pajperom’ iznad Dunava, preko Fruške gore. Radovala se kao dete. Počeli smo nešto, kao, da izlazimo, ali to još nije bila nikakva šema, nego druženje…”, “Nataša ne voli da je javno hvalim, ali ona je kod kuće sasvim drugačija od zvezde pod reflektorima. Nikad ne ostane u krevetu posle mene, ako ja ustajem u sedam ona ustaje u to vreme. Imamo naš mali jutarnji ritual, Nataša skuva kafu i napravi sendviče. Kad odem od kuće, ona odlazi na intervjue, slikanje za kalendar, ploču, na promociju, na fitness, kod frizera, pedikira.”

Pevačica sa pesmama sledećeg sadržaja: “Znam ne valjam što te na kolenima uvek čekam i crven tepih bacim ispred tebe…”, “Evo i večeras slaviću, što bez tebe sama stariću. Na poslednjem mestu na svetu sam tvom, a prva u piću, prva u piću.”

Osoba koja daje izjave poput ovih: “Privatno ne nosim ‘leopard’ gaćice! Prevazišla sam fazu upadljivosti na ‘prvu loptu’, pa sad uglavnom nosim beli veš.”

Nešto po čemu je u poslednje vreme najpoznatija jeste svakako scena sa snimanja emisije na MTV-u: “Pošto mi podržavamo ekologiju, u skladu sa tim Nataša Bekvalac će nam izvesti svoju pesmu ‘Čistija'” – najavio je Sergej Trifunović svoju gošću. Na šta je ona rekla: “Neću takvu najavu! Jedi go*na!” – “Zbog čega?” – “Zbog da jedeš go*na!”

Pošto smo se malo podsetili uspeha novog zaštitnog lica Univerziteta Megatrend, mogu samo dodati da je rektor ovog univerziteta takođe izjavio za “Blic” da bi, ukoliko Nataša bude i dalje uspešna u studiranju kao i do sada, želeo da ona ostane na fakultetu kao asistent. Zar to nije sjajno? Možda buduće studentkinje nauče kako da ulove starijeg biznismena ili bar nauče da se lepo ponašaju pred kamerama?

Univerzitetu Megatrend ovo nije prvo zaštitno lice. Podsetimo se samo gospođice Sanje Papić, koja je slučajno rektorova 32 godine mlađa bivša devojka. Ono što se moglo pročitati u “Kuriru” o ovom paru jeste: “Bivša misica i manekenka Sanja Papić ponovo se zaljubila i to u Miću Jovanovića, vlasnika Univerziteta Megatrend! Naime, posle raskida sa sinom Miroslava Miškovića, Markom i još nekoliko kratkih avantura, lepu Sanju osvojio je jedan od najmoćnijih biznismena.” Osim što je bila zaštitno lice, Sanja je bila i PR menadžer tog privatnog univerziteta.

Drage dame, ne znam šta da vam kažem. Učite radi sebe, a možda vam se nekada to ovde isplati – možda. Za vas je, gospodo draga, izgleda situacija mnogo ozbiljnija. Neka ste mi živi i zdravi, verujmo svi u bolje sutra, možda pozitivnim razmišljanjem privučemo pozitivne događaje, kao što nam to govori knjiga “Tajna”. Mada, ako bude ovako, naučnici će biti u deficitu, a “estradne umetnice” će nam biti na vodećim mestima u obrazovanju, i odosmo svi lepo u… peršun. Zbog da jedemo… pite.

Pozdrav svima do sledećeg čitanja. Do tada zavidite i učite od svojih mladih i uspešnih idola, možda i vi postanete asistent ili bar zaštitno lice neke visokoobrazovne ustanove!


Nataša Unković uživa u malim zadovoljstvima kao Amelija Pulen. Obožava automobile kao muškarac. Voli knjige moderne psihologije i vežba jogu. Prepisala je sebi dnevnu dozu opuštanja: odgledati minimum jedan film dnevno. Uživa u svakom trenutku provedenom sa njenim gospodinom Zverkom. Omiljeni citat – Otac Tadej: “Kakve su ti misli, takav ti je život.”

Comments