ŽELIŠ BLISTAV OSMEH?

NANO proizvodi su savršen izbor za tebe, a sada imaš priliku da ih probaš!

Da li ste znali da gotovo 47% ljudi na drugima
prvo primeti osmeh?

Način na koji se osoba smeje mnogo govori o njoj, a način na koji osoba neguje svoje zube, takođe mnogo govori o navikama i njegovom odnosu prema životu. Nije čudno kada kažemo da nas je očarao nečiji osmeh, jer se osmehom prenose i emocije. Zato, pored dobre i lepe energije koju gajite u sebi i prenosite osmehom, treba da se pobrinete i da vaš osmeh zaista prenese ono što želite. Osnova lepog osmeha jesu zdravi i negovani zubi, sa upečatljivom i prirodnom bojom, zbog koje ćete blistati gde god da se pojavite.

Ne morate da idete kod stomatologa da biste izbeleli zube

Stremljenje ka idealima često nas dovodi u situaciju da razmišljamo o tretmanima izbeljivanja zuba za koje čak nismo sigurni da li su zdravstveno bezbedni. Da li ste znali da vaše zube možete izbeleti i u kućnim uslovima i to uz pomoć dentalne kozmetike, koja je prilagođena maksimalno vašim potrebama, ali i zdravlju?

NANO
proizvodi su najpouzdaniji u
svetu dentalne kozmetike

Nano proizvodi su visoko kvalitetna ekskluzivna dentalna kozmetika, i rezultat su dugogodišnjeg rada britanskih stomatologa. Tokom pet godina, uz korišćenje samo najkvalitetnijih sastojaka, sprovedena su brojna klinička istraživanja, koja su rezultirala Nano kolekcijom proizvoda, koja je pouzdana, sasvim drugačija i nadasve bezbedna za upotrebu. Nano proizvodi dostupni su u preko 35 zemalja. Specifični su po tome što su u pitanju proizvodi koji ne sadrže vodonik peroksid, kao ni karbon perokside i ostale štetne sastojke, klinički je dokazano da su bezbedni za gleđ, ne sarže parabene, alkohol, kao ni bilo koje sastojke koji mogu da oštete vaše zube. Koriste se samo oni sastojci koji mogu da izbele zube, ali ne i da ih oštete.

Da li ste znali da, između ostalog,
Nano proizvodi sadrže i male kristale
hidroksiapatita
, imaju sposobnost da
ponovo učvrste omekšanu gleđ i da
smanje osetljivost zuba?

Neželjena dejstva ne postoje, a Nano asortiman
odobren je prvenstveno od strane Britanskog
ministarstva zdravlja, od američkog FED-a, kao i
Ministarstva zdravlja Republike Srbije.

Zubi belji za 6 nijansi za 2 nedelje

U svetu dentalne kozmetike sve do sada nisu postojali proizvodi koji su postizali tako visok nivo efikasnosti, a bez neželjenih dejstava, kao što je to slučaj sa Nano proizvodima. Rezultati su vidljivi već nakon jednostavnog dvonedeljnog tretmana, a zubi se mogu izbeliti čak i do 6 nijansi.

NANO INTENSIVE WHITENING

trakice za izbeljivanje zuba
jednostavno i efikasno do
blistavog osmeha

Nano iz svog asortimana izdvaja NANO INTENSIVE WHITENING trakice za izbeljivanje zuba. U pitanju su trakice koje imaju ukus mentola, koje su, kao i svi ostali NANO proizvodi, bezbedni i ne štete gleđ. Koriste se dve nedelje, a pakovanje sadrži 28 trakica - 14 trakica za gornju I 14 trakica za donju vilicu. Posle dvonedeljnog tretmana postići ćete blistavo beli, ali i zdraviji osmeh. Napominjemo da su ove trakice potpuno bezbedne za zubnu gleđ i da sadrže sastojak koji je pritom i čuva. One su zaista najjednostavniji i najsigurniji, ali pre svega i najbrži način da dođete do zdravog blistavo belog osmeha.

NANO VOLCANIC WHITENING

Pasta za izbeljivanje zuba
aktivni ugalj kao vaš saveznik

Da li ste znali da aktivni ugalj može da pruži visoki efekat poliranja, nakon hrane? Samim tim zubima se vraća njihova prirodna belina. NANO u svojoj ponudi ima upravo pastu koja sadrži aktivni ugalj, ali i vulkanske minerale, uz ostalu jedinstvenu mešavinu sastojaka koji mogu da uklone mrlje koje nam izaziva različita hrana, kao i piće, poput čajeva, kafe, crvenog vina, ali i mrlje koje nam izaziva duvan. U pitanju je nisko ambrozivna formula, koja je zaslužna i za zdravije zube i desni, uklanja sve te površinske mrlje, a ujedno i izbeljuje zube. Ovo je #musthave pasta u 21. veku.

10 NANO proizvoda
za kompletnu
negu

Ukoliko želiš da potpuno zaštitiš svoje zube i da svom osmehu priuštiš ekskluzivnu dentalnu negu, onda ti predlažemo da redom isprobaš sve proizvode iz NANO kolekcije.

Prijavi se, OSVOJI, isprobaj NANO proizvode, javi nam utiske i pošalji osmeh!

Pošalji nam svoje podatke - ime i prezime, godinu rođenja, mesto stanovanja, broj telefona i fotografiju tvog najlepšeg osmeha na konkurs@wannabemagazine.com uz naznaku u nazivu maila “Sa NANO do blistavog osmeha” i napiši nam zašto misliš da baš tebe treba da odaberemo da testiraš NANO pastu i trakice.

Prijave važe isključivo za Republiku Srbiju i traju do 10.01.2021., a po završetku ćemo odabrati pobednike.

Pročitala sam Obaveštenje o svojim pravima u vezi sa obradom podataka o ličnosti i pristajem da dam Saglasnost za obradu podataka o ličnosti.