5 načina kako da boostuješ svoju BFF da ima više samopouzdanja

Mali saveti kako da tvoja koža duže ostane sjajna i mladolika

Converse u novoj kampanji poziva žene da redefinišu reč “žena”

Pitali smo nutricionistu: Sve što nisi znala o ishrani kada treniraš

#SheRuns21k: Iskreni osvrt na prvi trening devojke koja je do sada trčala samo za autobusom – ponekad!

Novi gradovi čekaju na tebe! Evo gde sve možeš jednostavno da otputuješ ovog proleća!

7 razloga zašto se Sejšeli nalaze na svačijoj “bucket” listi

Destinacija koju moraš da posetiš ukoliko tvoje srce čezne za avanturom života!

6 makeup proizvoda koji se moraju naći u tvom neseseru!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

1/2

Nije uvek do njih – neodgovornih i površnih muškaraca, koji upropaste svaku svoju vezu i oteraju svaku dobru devojku. Ponekad je i do nas – možda misliš da želiš ozbiljnu vezu i tražiš partnera, a kad ga nađeš, misliš da nije adekvatan i da te ne razume, a zapravo se ponašaš bahato, hirovito i neuravnoteženo, iz nekih svojih strahova i slabosti. I kad on ne može da izađe na kraj sa tobom, jer si ga sluela, zbunila i uplašila, pa pobegne drugoj, ili prosto pobegne, ljutiš se na ceo muški rod i smatraš da nemaš sreće u ljubavi i da nikad nećeš naći onog pravog. Preispitaj se – tačku po tačku – ako prepoznaješ sebe u ovim ponašanjima, vreme je da se uozbiljiš i da shvatiš šta je ono što zaista hoćeš (a zatim i da se potrudiš da to ostvariš).

Možda se bojiš vezivanja i kad imaš dobrog partnera, ti bežiš – ispaljuješ dogovore, eskiviraš viđenja i ponašaš se kao da te partner guši i da ti nije prijatno sa njim. To je uvredljivo i odbojno i tako nećeš sačuvati vezu.

View this post on Instagram

You’re my lifehack

A post shared by Monja W | MOWO (@mowoblog) on

Dobar momak nije dovoljno drzak i izazovan za tebe, pa se igraš sa njegovim osećanjima, a to nije u redu. Opasni tipovi su možda intrigantni i zanimljivi, ali oni nisu za trajne i ozbiljne veze i jedino je sigurno da će te povrediti. Ne leči svoje emotivne rane, naplaćujući dobrom momku ono za šta on uopšte nije odgovoran – ceni ono što imaš.

Ako suviše racionalizuješ svoja osećanja i svoj odnos sa partnerom, zamaglićeš osećanja – ne kalkuliši, dopusti osećanjima da se razvijaju i da te ponesu. Potrebno je da budeš iskrena u vezi.

Editors choice