Novi #wedding trendovi za koje bi trebalo da znaš

Zdrava koža glave – blistava kosa: 5 razloga da počneš da koristiš arganovo ulje u svakodnevnoj nezi

Dental Milošević: “Lep osmeh stvara pozitivnu sliku o vama!” (INTERVJU)

Zašto je postalo kul da tvoj party autfit zapravo bude – sportski?

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

9 stvari koje bih volela da sam znala pre nego što sam počela da trčim

Pre nego što postigneš savršen #nomakeup makeup look, ovo je potrebno tvojoj koži!

ULTRA BOOST: 4 stvari koje će ti pomoći da nastaviš da trčiš onda kada želiš da odustaneš

Prirodna nega je u modi: Evo kako da oporaviš kožu posle hladne zime!

Najvažnija stvar koju možeš (i treba!) da uradiš za svoju drugaricu

1/3

Kad imate sezonske alergije, doba cvetanja i bujanja, najlepše vreme koje priroda može da ponudi, za vas je vreme mučnog preživljavanja i borbe sa alergijskim reakcijama. Ako reagujete na alergene koji ne zavise od godišnjeg doba, već mogu stalno da budu prisutni (životinjska dlaka, prašina, grinje), ne možete uvek da kontrolišete uslove u kojima se nalazite, osim u sopstvenom domu i uvek rizikujete da vas napad kijanja, kašlja, suzne oči, crvenilo i ostali simptomi dekoncentrišu, unervoze vas, ili vam prosto pokvare raspoloženje.

Alergija je mnogo više od neprijatnih simptoma koji se pojave u prisustvu alergena i pre ili kasnije se povuku – oni koji pate od alergija dobro znaju da im one narušavaju kvalitet života, jer se, osim sa neprijatnim fizičkim senzacijama stalno sreću i sa gomilom posrednih problema, od kojih su ovi najčešći.

Izostajanje sa posla

U sezoni alergija, neko ko ima jake simptome alergije, oseća se bolesno i ne funkcioniše kako treba – teško je ostati u trci i baviti se napretkom u karijeri, kad morate da uzmete bolovanje, a teško je i nagraditi sebe za uspehe, ako svoje slobodne dane i dane odmora trošite da biste sedeli u zamračenoj sobi, što je moguće više izolovani od spoljnih uticaja, odnosno alergena. Ne želite da se usred poslovnog razgovora, ili obilaska terena sa investitorom, zakašljete, počnete da kijate, crvenite, plačete i gušite se i znate da vam je najbolje da se sklonite i čekate da najgori period prođe.

Editors choice