Saznaj da li umeš da uživaš u malim radostima na pravi način

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Beauty editorijal: Otkrij njenu tajnu 100% jače kose

Druga strana proleća: Živeti sa alergijama

Druga strana proleća: Živeti sa alergijama

1/3

Kad imate sezonske alergije, doba cvetanja i bujanja, najlepše vreme koje priroda može da ponudi, za vas je vreme mučnog preživljavanja i borbe sa alergijskim reakcijama. Ako reagujete na alergene koji ne zavise od godišnjeg doba, već mogu stalno da budu prisutni (životinjska dlaka, prašina, grinje), ne možete uvek da kontrolišete uslove u kojima se nalazite, osim u sopstvenom domu i uvek rizikujete da vas napad kijanja, kašlja, suzne oči, crvenilo i ostali simptomi dekoncentrišu, unervoze vas, ili vam prosto pokvare raspoloženje.

Alergija je mnogo više od neprijatnih simptoma koji se pojave u prisustvu alergena i pre ili kasnije se povuku – oni koji pate od alergija dobro znaju da im one narušavaju kvalitet života, jer se, osim sa neprijatnim fizičkim senzacijama stalno sreću i sa gomilom posrednih problema, od kojih su ovi najčešći.

Izostajanje sa posla

U sezoni alergija, neko ko ima jake simptome alergije, oseća se bolesno i ne funkcioniše kako treba – teško je ostati u trci i baviti se napretkom u karijeri, kad morate da uzmete bolovanje, a teško je i nagraditi sebe za uspehe, ako svoje slobodne dane i dane odmora trošite da biste sedeli u zamračenoj sobi, što je moguće više izolovani od spoljnih uticaja, odnosno alergena. Ne želite da se usred poslovnog razgovora, ili obilaska terena sa investitorom, zakašljete, počnete da kijate, crvenite, plačete i gušite se i znate da vam je najbolje da se sklonite i čekate da najgori period prođe.

Editors choice