Došlo je krajnje vreme da budemo slobodne, svoje i divlje – kao nikada do sada. Blizina leta u nama budi želju za safarijem, Afrikom, toplim vetrovima, španskom muzikom i noćima koje ćemo provesti plešući bose – a moda je rešila da ovaj osećaj podrži. Primećujemo da je na pomolu novi trend, koji će zahvatiti kasno proleće i početak leta, a u pitanju su odevni komadi, ali i aksesoari u životinjskom dezenu, odnosno printu ili teksturi. Ove komade možete međusobno kombinovati, a možete ih nositi i samostalno, kako bi bili fokus vašeg inače klasičnijeg stajlinga. U svakom slučaju, sa animal dezenom u narednom periodu nećete pogrešiti, a ovo je šest načina na koji ga možete nositi.

Ceo autfit u animal dezenima

Go big or go home – rekli su i nisu pogrešili. Ako ste odvažni i spremni da budete primećeni po svojim stilskim kombinacijama, ovo je savršen savremeni look za vas. Uski top sa leopard printom uklopite uz pantalone u takođe životinjskom dezenu, čija se boja može razlikovati, kao i sam tip dezena. Iako na prvi pogled ne biste pomislili da dva dezenirana odevna komada mogu da se uklope jedan uz drugi, oni to zapravo odlično čine – a možete ih zaokružiti jednostavnim crnim sandalama i providnim mantilom, koji će dodatno naglasiti dezenirane modele u kojima ste.

Sako u leopard dezenu

Ipak, ako želite da vam samo jedan komad bude u životinjskom dezenu kako bi bio statement komad vašeg celokupnog autfita, i to podržavamo. Ako ste u ovom modnom “kampu”, predlažemo vam da atraktivni sako u leopard dezenu uklopite uz zlatnu ogrlicu i klasičan džins, kako ništa sa njega ne bi oduzelo pažnju. Mala svetla torba i bele sandale sa kaiševima na štiklu, takođe su odličan suptilni dodatak ovom stajlingu.

Pantalone u dezenu zmijske kože

Još jedan dezen koji može biti veoma efektan i koji nose one najsamopouzdanije vatrene devojke, upravo je dezen koji predstavlja imitaciju zmijske kože. Zmijska koža može odlično izgledati u okviru pantalona ili čak kompletnog odela, a u matching setu ovog printa mogli smo videti poznatu holivudsku lepoticu, Megan Fox. Uz odelo u zmijskom dezenu slobodno uklopite upadljive sandale sa štiklom, u dobroj kombinaciji boja.

Comments