5 načina kako da boostuješ svoju BFF da ima više samopouzdanja

Mali saveti kako da tvoja koža duže ostane sjajna i mladolika

Converse u novoj kampanji poziva žene da redefinišu reč “žena”

Pitali smo nutricionistu: Sve što nisi znala o ishrani kada treniraš

#SheRuns21k: Iskreni osvrt na prvi trening devojke koja je do sada trčala samo za autobusom – ponekad!

Novi gradovi čekaju na tebe! Evo gde sve možeš jednostavno da otputuješ ovog proleća!

7 razloga zašto se Sejšeli nalaze na svačijoj “bucket” listi

Destinacija koju moraš da posetiš ukoliko tvoje srce čezne za avanturom života!

6 makeup proizvoda koji se moraju naći u tvom neseseru!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

1/2

Mačka je superiorno biće, kome imaš čast da budeš na usluzi. Kad dođe da se mazi i počne da te mesi šapicama i prede, kako god da si (ne)raspoložena, u tom trenutku si srećna i nasmejana, jer mačke imaju isceljujući uticaj – izvlače iz tebe čistu ljubav, koliko god da je duboko sakrivena, ili zatrpana kojekakvim glupostima. Tvoja mačka je tvoj guru i uči te sledećim životnim mudrostima:

Budi radoznala i novim stvarima prilazi oprezno, ali sa pozitivnim stavom. Posmatraj mačku – ona je oprezna i potpuno uključena, prima informacije svim svojim čulima i celim svojim bićem. Spremna je da se igra, ali i da beži (i da se brani), ako ta “nova stvar” nije prijateljski raspoložena.

Fizički dodir nije samo prijatan i prirodan, nego i vitalan za naše osećanje pripadnosti. Mačke koje žive zajedno spavaju zajedno, ližu se i greju. Spavaju sa ukućanima – ako vas ima više, a maca je samo jedna, ona će menjati mesto i povremeno spavati kod svakog od vas. Živite zajedno – vi ste isto leglo, porodica, pripradate jedni drugima.

mačke Životne lekcije koje treba da naučiš   od svoje mačke

Odmaraj kad god možeš i upijaj sunčevu svetlost. Mačka uvek traži mesto obasjano suncem da se ispruži i opusti. Lokvica sunčeve svetlosti – i ona se oseća kao kod kuće.

Izražavaj privrženost i zahvalnost – možda ne umeš da predeš i prevelika si da bi nekome skočila u krilo, ali možeš da se osmehuješ i da budeš ljubazna i da uradiš nešto lepo za ljude oko sebe.

Redovno se isteži, zdravo je za telo i dušu. U jogi postoji položaj mačke, ali nauči taj položaj od svoje mačke – gledaj kako se ona proteže u ležećem i stojećem položaju, kako isteže šape i leđa, pre nego što ustane ili promeni položaj.

Editors choice