U nedelju uveče još jednom je dodeljena prestižna nagrada za film i televiziju, Zlatni globus, ali osim sjaja samih statua, još nešto je privlačilo pažnju – izgled poznatih lepotica koje su prošetale crvenim tepihom. Ovoga puta ćemo zanemariti same toalete (naravno, ni one nas nisu razočarale) jer je o tome već bilo reči OVDE, i fokusiraćemo se na njihova beauty izdanja. 

Blejk Lajvli je, sasvim u svom maniru, “prošetala” diskretnu šminku u sjajnim, braon tonovima, dok je, kada je reč o frizuri, odabrala interesantnu punđu. Budući da je i haljina imala zlatne detalje, što se nas tiče, ovakav izbor šminke i frizure je pun pogodak!

blejk lajvli Zlatni globus 2017: Najbolja beauty izdanja sa crvenog tepiha

Dru Barimor je takođe odabrala sjaj, ali ne zlatan, već srebrnast. U skladu sa haljinom i minđušama, glumica je odabrala diskretnu sjajnu senku, cat eye look i ruž u boji usana. Sa stilom!

dru barimor Zlatni globus 2017: Najbolja beauty izdanja sa crvenog tepiha

Izgleda da je prirodan izgled bio u modi na ovogodišnjem crvenom tepihu jer je i Džesika Bil odabrala sličan “no makeup” makeup i njime istakla svoju prirodnu lepotu. Uz “strogu” punđu, Džes je izgledala uglađeno i elegantno.

dzesika bil Zlatni globus 2017: Najbolja beauty izdanja sa crvenog tepiha

Ema Stoun je jedna od ovogodišnjih dobitnica Zlatnog globusa, a svoj uspeh proslavila je svedenom šminkom u roze tonovima i sofisticiranom frizurom, baš u skladu i sa samom haljinom. Malo je reći da je glumica sve očarala svojim izgledom!

ema stoun Zlatni globus 2017: Najbolja beauty izdanja sa crvenog tepiha

Nova godina – nova frizura. Tako bi se moglo sumirati prelepo izdanje Emili Ratajkovski. Ona je crvenim tepihom “prošetala” zavodljivi bob, a svoj seksi izgled upotpunila je šminkom u karamel nijansama.

emili ratajkovski Zlatni globus 2017: Najbolja beauty izdanja sa crvenog tepiha
Comments