Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

Kako da pomogneš svojoj BFF da ima više samopouzdanja i vere u sebe?

1/3

Kad se ugodno smestite u svom singl životu, pronađete sebe u samovanju i prestanete da maštate o parovanju, male su šanse da nekome napravite mesto pored sebe. Koliko ste nekada priželjkivali da se pojavi onaj pravi i strahovali da se neće pojaviti, sada strahujete da biste ga možda odbili i da se pojavi – jer vam je dobro i udobno i ne želite sebi ničim da komplikujete život, čak ni zbog ljubavi. Još niste pronašli način na koji bi vam ljubav pojednostavila život, ali jeste pronašli sebe u svom samom i samostalnom životu. Niste isključivi i niste odustali, ali ako ispunjavate ova merila, niste ni u potrazi za nekim – zadovoljni ste svojim načinom života.

Ne smeta vam da po lepom sunčanom danu ostanete unutra. Ne zovete prijatelje da organizujete neku šetnju, izlet, izlazak, samo zato što je divan dan, a vi ste slobodni i što je šteta presedeti u kući. Divan je osećaj da ste okruženi divnim danom, dok čitate ili gledate svoju omiljenu seriju ili neki dobar film – uopšte ne osećate da nešto propuštate, koristite divan dan na način koji vam najviše prija.

single 21 Znaci da vam je savršeno udobno u vašem singl životu (1. deo)

Editors choice