Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

1/3

Sada ste zajedno već neko vreme, dovoljno dugo da se osećate udobno, jer ste već usvojili neke zajedničke navike i poznate su vam navike partnera. U ovom trenutku bi trebalo da ste stvarno srećni i opušteni, ali vi prosto osećate da je pred vama brisan prostor i ne znate čemu da se nadate i kuda vas vodi veza. Koliko god sebi govorili da treba da uživate u onome što imate i da ne komplikujete stvari, postoje znaci koji opravdavaju vašu zabrinutost. Jer, možda vas ta veza velikom brzinom vodi nasred tog brisanog prostora, a kad se na njemu nađete, osećaćete se izgubljeno i osujećeno, jer nikuda niste stigli. Zapravo, stigli ste nigde, a to je negostoljubivo i usamljeno mesto.

Kad počnete da razgovarate o budućnosti, posvađate se

Jer on je zastupnik tog uživanja u sadašnjosti i insistira na tome da ne treba još da razmišljate o budućnosti, da tek treba da vidite dokle ćete stići… Sve sami defanzivni argumetni, koji govore da on ne zna baš šta oseća prema vama i da li želi da ostane sa vama, ili da traži devojku koja mu više odgovara. Njemu ta priča o budućnosti miriše na brak, a on se tog mirisa gadi. I onda ste vi u poziciji da budete neko ko gura i pritiska i nikad nije zadovoljan. Zašto biste se osećali loše? Svakako je normalno razgovarati o budućnosti i o tome gde vidite sebe, a ako veza ne vodi nikuda, to ne mora da znači da treba odmah da je prekinete. Prosto, treba da znate na čemu ste. A ako partner nije dovoljno otvoren da o tome razgovara sa vama, onda ste verovatno na putu za nigde.

Znaci da vaša veza ubrzano vodi – nikuda 1. deo 2 Znaci da vaša veza ubrzano vodi – nikuda (1. deo)

Editors choice