Zoë Kravitz i Channing Tatum su se verili nakon dve godine romantične veze. Prema navodima američkih medija, holivudski par je zvanično potvrdio srećne vesti, a prve spekulacije su započele tokom njihovog nedavnog pojavljivanja na žurki za Noć veštica, gde je glumica suptilno pokazala svoj verenički prsten, naizgled podelivši srećne vesti sa svojim fanovima.

Zoë Kravitz i Channing Tatum: Veridba koju su svi želeli

Kako i gde su se upoznali?

Par se prvi put sreo 2017. godine kada je Kravitz lično angažovala Tatuma da glumi u njenom rediteljskom debiju – trileru Pussy Island. Kasnije, tokom zajedničkog intervjua, glumac i glumica su podelili šaljivu anegdotu sa svog prvog susreta, te istakli kako ga je Kravitz zapravo zadirkivala zbog njegovih modnih odabira.

Nakon bliske saradnje na filmu, svoju romansu održavali privatnom, a izvori su ih prvi put primetili zajedno u javnosti u restoranu u Njujorku, prenevši da se “nisu odvajali jedno od drugog”. Ipak, svoju vezu su za javnost ozvaničili 2021. godine na Met Gali, a iako su na događaj došli odvojeno – otišli su zajedno držeći se za ruke.

“On je divan čovek. Nasmeje me, oboje zaista volimo umetnost i o njoj zajedno razgovaramo dok istražujemo razloge zbog kojih radimo ono što radimo. Volimo da gledamo filmove i analiziramo ih, diskutujemo o njima i izazivamo jedno drugo”, objasnila je Kravitz za američke medije.

Glumica je otkrila da se Tatum pokazao kao njena bliska podrška na setu filma Pussy Island. “Bilo da mi pravi čaj, sipa piće ili nekoga (od zaposlenih) dovodi u red, zaista je bio moj zaštitnik i to je bilo divno i slatko. Mislim da ako možete da prođete kroz takve situacije zajedno, to je dobar test. I izašli smo još jači”, istakla je.

Podsetimo se, oboje su bili deo kinematografskog ostvarenja The LEGO Batman Movie 2017. godine, tumačivši uloge Catwoman i Supermana. Ipak, i jedna i druga uloga su bile male i obrađene preko voiceovera koji se tipično snima u privatnosti, pa je velika verovatnoća da se nisu upoznali tokom produkcije prvog zajedničkog filma.

Prethodno, Kravitz je bila venčana za glumca Karla Glusmana, dok je Tatum bio u braku sa Jennom Dewan, koleginicom iz filma Step Up. Bivši bračni par je zajedno bio od 2009. do 2019, a njihova ćerka Everly Tatum je u maju napunila 10 godina.

Ove godine, glumac se pojavio u filmu Magic Mike’s Last Dance, a uskoro ga očekuje i sci-fi ostvarenje Project Artemis sa Scarlett Johansson. Kravitz je takođe aktivna u svojoj glumačkoj karijeri, a uskoro možemo da očekujemo horor film Self-Portrait, u kojem će igrati zajedno sa Thomasinom McKenzie. Istovremeno, zvezda vredno radi i na svom prvom muzičkom solo albumu, u saradnji sa producentom Jackom Antonoffom (ne možemo da dočekamo ovaj projekat!).

Comments