1 4 Osećajte se dobro i zaljubljeno u svojoj koži

Osećajte se dobro i zaljubljeno u svojoj koži

Dok se zaljubljenost širi vazduhom, mi želimo da unesemo dodir ljubavi u vašu svakodnevnu rutinu lepote. Bilo da smo priklonjeni Svetom Trifunu ili Svetom Valentinu, vreme je da slavimo ljubav prema sebi i onima koje volimo. 

Dodajte malo romantike u vašu kozmetičku rutinu 100% prirodnim proizvodima za negu kože

Naša prirodna selekcija aktivnih seruma osvojiće vas na prvi dodir. Ove nežne formule stvarane su s pažnjom, na bazi jedinstvene tradicionalne recepture, sa težnjom da probude ženstvenost, samopouzdanje i što je najvažnije ljubav prema sebi. 

3 2 Osećajte se dobro i zaljubljeno u svojoj koži
11 Osećajte se dobro i zaljubljeno u svojoj koži

Zauvek zajedno

Umirite svoju kožu nežnim dodirom uljanog Antioxidanta. Probudite baršunasti sjaj i osećaj jedre i odmorne kože, u samo par kapi ovog neverovatnog seruma na bazi ulja šafranike, brusnice, maline i etaraskih ulja šargarepe, tamjana i geranijuma. Ovaj serum, voleće svaka koža, a najviše će se dopasti suvoj i umornoj koži, kojoj je potreban instant detoks.

5 2 Osećajte se dobro i zaljubljeno u svojoj koži

Pomilujte svoju kožu ljubavlju

Baš kao što ljubav zaslužuje posebnu pažnju, naši prirodni serumi kreirani su sa posebnim fokusom na različite potrebe vaše kože, bilo da se radi o masnoj, suvoj, normalnoj ili problematičnoj koži.

Za kožu koja se bori sa problemima koje nosi masna koža, kreirali smo Power of salicylic acid. Simbioza hranljivih ulja i moćne salicilne kiseline, ukloniće višak sebuma i mrtvih ćelija, te tako konačno dopustiti koži da diše svim porama. Ukoliko vapite za tranformacijom kože, podarite joj serum koji će razbuditi vaše samopouzdanje. 

Romantika u svakom proizvodu, zašto da ne?

Ove godine, dozvolite sebi da budete romantični. Počnite od proizvoda koji su izraz ljubavi prema lepoti, nezi i najvažnije, samoj sebi. Spremite se za serum koji će unaprediti vašu svakodnevnu rutinu i dodati dozu romantike u vaše živote – Zoya Hyaluron B5, s revolucionarnim Cube 3 kompleksom, predstavlja višemolekularni hijaluronski serum sa D-pantenolom u ružinoj vodi. Hijaluronska kiselina male molekularne težine trenutno smanjuje sitne bore, dok srednjemolekularni hijaluron podstiče sintezu elastina. Obilje hidratacije na svim nivoima razlog je zašto je prirodni Hyaluron B5 serum koji se voli!

12 Osećajte se dobro i zaljubljeno u svojoj koži
7 2 Osećajte se dobro i zaljubljeno u svojoj koži
10 Osećajte se dobro i zaljubljeno u svojoj koži

Forever together

Neka ljubav bude u očima, na osmehu, ali i na vašem licu. Sa Zoya Anti-Age Q10, godine su vaša prednost; ono doba kada snaga iskustva susreće lepotu življenja. Predstavljamo vam Zoya eliksir za intenzivnu revitalizaciju i antiage tretman, kreiran od koenzima Q10, vitamin E i A, u arganovom i ulju makadamije. Koncentrisan, efikasan i moćan saputnik u obnavljanju kože i zatezanju tankih bora, od kojeg se nećete odvajati. 

1 5 Osećajte se dobro i zaljubljeno u svojoj koži

Slavimo dan ljubavi prema sebi

Zato se prepustite Zoya serumima i iskusite lepotu zaljubljivanja u svoju kožu. Snažan The Repair može da popravi opšte stanje kože, teksturu i druge nesavršenosti. Ovaj Zoya serum na bazi niacinamida donosi hidriranost i svežinu vašem licu. Svako novo nanošenje, povećava poverenje u sopstvenu lepotu. Zablistajte u svojoj jedinstvenosti, verujte sebi, verujte 100% prirodnim proizvoma za negu svih tipova kože lica.

9 1 Osećajte se dobro i zaljubljeno u svojoj koži

Kako da znam da je on onaj pravi?

Herbalia prirodna kozmetika, orijentirana je na prirodne serume za sve tipove kože. LM hyaluron, Liposomal B3, Marine collagen, Eye serum i Vitamin c skin booster, samo su neki od seruma koji čekaju da vas povedu na prvi dejt. Naša kozmetika istakla se na mnogo načina – prefinjenošću sastojaka, blagom formulacijom i 100 % prirodnim supstancama od kojih je kreirana. Ova prirodna linija proizvoda za negu je ključ za postizanje savršenog izgleda kože i to je sve što treba da znate pre prvog sastanka. Ne dovodite efikasnost u pitanje, prepustite se inovativnoj formuli nekih od 12 najrazličitijih seruma, na bazi prirodnih jedinjenja, za najbolji doprinos lepoti.

2 2 Osećajte se dobro i zaljubljeno u svojoj koži
13 Osećajte se dobro i zaljubljeno u svojoj koži
6 2 Osećajte se dobro i zaljubljeno u svojoj koži

SUBSCRIBE FOR WANNABE LATEST NEWS

X