Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Dijamant i Frikom: Oaza zdrave hrane na sajmu Lady Fair

Dijamant i Frikom: Oaza zdrave hrane na sajmu Lady Fair

Prvi vikend ovog septembra bio je namenjen pripadnicama lepšeg pola koje su uživale u manifestaciji Lady fair, Sajmu za žene, održanog ispred Shopping centra “Ušće”.

Dijamant Lady Fair Marija Savić Srećković Dijamant i Frikom: Oaza zdrave hrane na sajmu Lady Fair

Kompanija Dijamant se pobrinula da tom prilikom organizuje pravu oazu zdravlja. Fitnes instruktorka Marija Savić-Srećković i doktorka Tatjana Mraović posetiocima ove manifestacije delile su savete o pravilnoj ishrani, značaju  kretanja i pravilnog vežbanja. Osim što su svi zainteresovani mogli da provere krvni pritisak, indeks telesne mase i svoju ravnotežu na spravama za balansiranje, imali su priliku i da probaju  margarin Dobro Jutro Fit u različitim slanim i slatkim kombinacijama. Ovaj proizvod sa dodatkom jogurta, visokim sadržajem kalcijuma i bez transmasnih kiselina namenjen je savremenoj ženi koja vodi računa o svom zdravlju, fizički je aktivna i hrani se na zdrav način. 

Frikom Lady Fair Dijamant i Frikom: Oaza zdrave hrane na sajmu Lady Fair

Pripadnice lepšeg pola imale su priliku da se upoznaju sa proizvodima kompanije Frikom kroz degustaciju specijaliteta, koje je za njih na licu mesta pripremao kuvar, kao i da saznaju nešto više o sastojcima proizvoda i prednostima koje nudi pravilan način ishrane. Posetioci su degustirali jedinstvenu kombinaciju najkvalitetnijeg povrća, sa prefinjenom aromom Provanse Provansa mix, kao i da uživaju u mesnim specijalitetima kompanije Frikom. Oni koji su želeli da se zaslade, mogli su to da učine uz sladoled Light sa smanjenim sadržajem šećera i masti, i sa smanjenom energetskom vrednošću, pogodan i za dijabetičare, koji je promovisao dr Feelgood i uz to delio besplatan primerak edukativnog stripa “505″.

Editors choice