Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Festival “Tvrđava teatar” – Smederevo 03/2011.

Festival “Tvrđava teatar” – Smederevo 03/2011.

Dugo vremena vladala je tišina u najvećem ponosu Smedereva grada. Ono je iza sebe ostavilo tri godišnja doba. Prošlo je tačno godinu dana, svi smo nekako iščekivali veče kada ćemo ponovo otključati čaroliju koju smo prošle godine zajedno zaključali u magičnu kutiju. Ponovo smo se svi sreli, i kada bismo organizovali zajedničku sedeljku i pričali šta nam se sve to dogodilo, našem razgovoru ne bi bilo kraja. Sinoć smo svi zajedno otvorili našu magičnu kutiju, koja nas ove godine uči o “Visećim snovima”. Ipak, svako od nas ima svoje “Viseće snove”, koje dobro čuva negde u delu svojih sivih ćelija. Snovi su za neke od nas nedostižni, ali šta se dešava kada nam neko dokaže da zaista grešimo?

okačiti Festival Tvrđava teatar   Smederevo 03/2011.

U društvu mnogobrojnih Smederevaca i gostiju iz cele Srbije, u četvrtak je otvoren treći po redu Ambijentalni pozorišni festival “Tvrđava teatar”, pod sloganom “Viseći snovi”, koji će se održati od 11. do 20. avgusta u Smederevu. Festival je svečano otvorila naša slavna glumica Gorica Popović, apostrofirajući ovogodišnji slogan rečenicom “Srećom, neki se snovi ipak ostvaruju”. Pored nje, govorili su i gradonačelnik Smedereva Predrag Umičević, koji nam je poručio da nastavljamo prošlogodišnju čaroliju; ministar kulture u Vladi Republike Srbije Predrag Marković, koji je naglasio važnost obnove tvrđave i da je u to ime ove godine uloženo 17 miliona dinara, kao i potpredsednik Vlade Božidar Đelić, koji je naglasio veliki značaj ove manifestacije u svetloj budućnosti Srbiji ka evropskom putu.

okačiti 2 Festival Tvrđava teatar   Smederevo 03/2011.

Trupa “Flying people” (“Motus Modules”) koju čine Brižit Morel, Mari L’ Roj, Anabel Kern i Ivan Favier pokazala nam je svoje umeće plesa i pokreta u vazduhu, ostavivši bez reči mnogobrojne gledaoce u Đurđevom gradu. Uživali smo u koreografijama Brižit Morel, koja je sastavila ovaj sjajni skup umetnika iz Strazbura, i zajedno sa njima pokazala nam svet ptica koje beskrajno lebde u vazduhu, govoreći svojim pokretima i izazivajući da naša mašta dosegne do nekog drugog, nama nepoznatog, nezemaljskog života.


Velimir Mladenović je student francuskog jezika i književnosti. Između ostalih listova piše i za b92.net. Zanima ga učenje stranih jezika, istorija, književnost… Voli da putuje i uglavnom je na putu.

Editors choice