Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Gde da upoznaš devojke i kako da im priđeš

Gde da upoznaš devojke i kako da im priđeš

Uz procenu da na svetu ima oko 3,3 milijardi žena, šansa da neku upoznaš čak i kad prelaziš ulicu je tu. U zavisnosti od toga gde ih upoznaš, možeš da se prilagodiš situaciji i tako joj priđeš. Obrati pažnju na situaciju u kojoj ste, na okruženje, i tako ćeš lakše otpočeti razgovor.

Ispod navodimo neka uobičajena mesta za sretanje žena, zajedno sa savetima kako da probiješ led i počneš razgovor.

Barovi

Barovi su mesta na kojima je najlakše da upoznaš žene. Ako si u gradu s društvom, možda ćeš videti devojku koja ti se dopada kako stoji za barom. Možda naručuje piće ili samo priča sa drugaricama.

Ono što možeš da uradiš je da joj piđeš i kažeš: “Zdravo”, uz osmeh, naravno; i kažeš joj kako ti se veoma dopada kako je namestila kosu ili kako je obučena.

Ako vidiš da naručuje piće, a i ti čekaš svoje, ponovo možeš da joj se obratiš jednim zdravo i da je pitaš šta pije. Pitaj je za preporuku koktela, recimo (ako vidiš da to naručuje) ili nešto slično.

Ako devojka sedi sa drugaricama, možeš slobodno da joj priđeš i šapneš joj na uvo da si želeo da dođeš i da se upoznaš, jer ti se veoma dopada. Ako dobiješ pozitivnu reakciju, slobodno sedi pored nje i porazgovarajte.

Tržni centri

Žene vole da kupuju, pa su šanse velike da upoznaš mnogo žena kada odeš u shopping. Ako u nekoj radnji vidiš devojku koja ti se dopada, priđi joj i pitaj za savet u vezi sa tim komadom odeće koji si planirao da kupiš. Ako ostvarite dobru komunikaciju, možeš čak i da odeš i isprobaš taj komad garderobe i onda je pustiš da ti kaže kako izgledaš u tome. Ovo može da bude vrlo zabavna varijanta, jer uvek možeš da je izvedeš na kafu da se zahvališ što je pomogla u kupovini.

slika22 Gde da upoznaš devojke i kako da im priđeš

Šansa da neku upoznaš čak i u tržnom centru je tu

Supermarketi

Ako si u supermarketu i kupuješ hranu, a odjednom pored sebe spaziš privlačnu ženu koju bi voleo da upoznaš, možeš da odabereš neki artikl, okreneš se ka njoj i pitaš je da li je nekada probala to i to, i da li bi ti preporučila da to nešto kupiš. Dalje možete nastaviti konverzaciju na temu tih artikala, nečeg sličnog iz oblasti ili će vas priča već odvesti u nekom smeru.

Nešto direktniji pristup može da se odvija i na sledeći način: u kupovini si, vidiš neku lepu ženu, priđeš joj i kažeš nešto tipa: “Nešto sam kupovao, pogledao oko sebe i ugledao jednu prelepu ženu, pa sam rešio da dođem i predstavim se.”

Velika je verovatnoća da je to najslađa stvar koju je čula u poslednjih nekoliko dana, ako ne i ceo mesec!

Galerije

Ako voliš kreativne žene, galerije su sjajno mesto na kojima možeš da ih upoznaš. U galerijama je lako pokrenuti razgovor sa ženama, jer uvek možete da se dotaknete priče o tom i tom delu, pa je onda pitaš šta misli o osobi koja je radila sliku/skulpturu, pa nastaviš da pričaš o drugim delima i razgovor će se dalje sam nametnuti.

Odmori

Ako si na odmoru, ovo je sjajan način da upoznaš žene. Ako vidiš neku slatku ženu koja boravi u tvom hotelu, uvek se lepo i ljubazno javi i pitaj kako se provodi na odmoru. Ako je iz iste zemlje kao ti ili čak i druge, možeš da je pitaš nešto o tome, pa dalje razgovarajte o bilo čemu. Ako vam se desi hemija, razgovor će ići sam od sebe.

Nadamo se da su ti saveti gore pomogli, a ako ti sam imaš neke dobre ideje – podeli sa nama!


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

Editors choice