Ne postoji bolji način da upotpunimo rubriku Wannabe Bride za ovu godinu – izdvajamo dvanaest najlepših naslovnica koje slave lepotu i kulturu venčanja, kao i sve ono što predstavlja ovaj svečani čin.

Ove naslovnice su najbolji predstavnici modnih trendova kada je o venčanjima reč – počevši od make up-a, frizura, pa sve do svečanih toaleta koje su inspirisane stilom princeza. U 2011. godini nosile su se korset haljine, izrađene od svile i satena, talasi u kosi, ali i elegantne punđe uz – naravno – prirodnu šminku. Nisu izostali ukrasi za kosu, od velikih šnala i rajfova ukrašenih dijamantima ili cirkonima, do cvetova u kosi. Elegantan i diskretan nakit svakoj odevnoj kombinaciji daje poseban pečat pa tako i onoj za najlepši dan u vašem životu. Mlade su nosile velike bidermajere napravljene od najrazličitijeg cveća. Sa nestrpljenjem iščekujemo nove trendove u 2012. godini, a do tada uživajte u najlepšim naslovnicama iz godine koja je za nama.

Picnik collage4 Najlepše naslovnice magazina o venčanjima za 2011. godinu

Januar/ Februar

Picnik collage21 Najlepše naslovnice magazina o venčanjima za 2011. godinu

Mart/ April

Picnik collage31 Najlepše naslovnice magazina o venčanjima za 2011. godinu

Maj/ Jun

Picnik collage41 Najlepše naslovnice magazina o venčanjima za 2011. godinu

Jul/ Avgust

Picnik collage5 Najlepše naslovnice magazina o venčanjima za 2011. godinu

Septembar/ Oktobar

Picnik collage6 Najlepše naslovnice magazina o venčanjima za 2011. godinu

Novembar/ Decembar


Jovana Katić – Dajte joj pero i hartiju i stvoriće vam modernu bajku. Ulepšaće vam dan neobičnim pričama o večnim modnim klasicima i venčanjima. Svoju kreativnost ispisuje na stranicama svog bloga Juliet’s Pen.

Editors choice