Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

U susret avanturi: Zašto je život punim plućima sinonim za sreću? (BLOG)

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

Poslednja pojavljivanja Whitney Houston

Poslednja pojavljivanja Whitney Houston

Vest da je pevačica Vitni Hjuston (Whitney Houston) pronađena mrtva u hotelskoj sobi brzo je obišla čitav svet, izazvavši nevericu i muk među obožavateljima.

rexfeatures 496478fe Poslednja pojavljivanja Whitney Houston

Diva raskošnog glasa

Oduvek je smatrala da bez pravog povoda ne treba da se pojavljuje bilo gde, pa shodno tome retko je i davala intervjue. Neposredno pre smrti dala je poslednji intervju za program “Entertainment Tonight” u kome je pričala o usponima i padovima, o vaspitavanju svoje ćerke jedinice, kao i o povratku na veliko platno. Sa mnogo oduševljenja govorila je o novom filmu “Sparkle” u režiji Salima Akila (Salim Akil), koji je snimala zajedno sa svojom koleginicom Džordin Sparks (Jordin Sparks), a koji u stvari predstavlja rimejk istoimenog filma iz 1976. godine. Bez obzira na nesrećne okolnosti, film će biti završen i premijerno prikazan 17. avgusta 2012. godine.

Majka i ćerka u filmu, Vitni i Džordin, zajedno su gostovale na pomenutoj televiziji. Poredeći njihov odnos u filmu sa odnosom koji je imala sa svojom ćerkom Bobi Kristinom (Bobbi Kristina Brown), Vitni je govorila o mnogim životnim problemima, kao i o velikom povratku.

Poslednji javni nastup imala je na pre-Gremi događaju kada je izvela numeru “Jesus Loves Me” zajedno sa svojom koleginicom Keli Prajs (Kelly Price). Zabeleženo kamerama, zauvek će ostati u muzičkoj arhivi kao podsećanje na njeno poslednje pojavljivanje u javnosti.


Lola Radosavljević – bavi se jezikom, književnost nosi u srcu, a osmeh na licu. Hrabro ide kroz život, čuva večito dete u sebi, ruku pod ruku sa Mikom i njegovom parolom “Dok drugi objašnjavaju život, ti mahni rukom i odživi ga!”

Editors choice