Zabavne kombinacije lakova za ovo proleće

Zabavne kombinacije lakova za ovo proleće

04. April

Nemojte misliti da se postiže mnogo veći efekat kada je lak na rukama u tonu sa onim na nogama, a i kako se pored toliko nijansi odlučiti samo za jednu? Dolazi proleće, pa je vreme da zamenite tamne zimske boje nekim veselim i šarenim. Izaberite jednu boju laka za nokte na rukama, a drugu za nokte na nogama, ili ih jednostavno - pomešajte!

Neboplava boja na malo dužim noktima privući će pažnju drugih. A za nokte na nogama nežnija roze nijansa.

Plavo roze nokti Zabavne kombinacije lakova za ovo proleće

Plava i roze

Fantastična kombinacija upravo zbog velikog kontrasta u bojama. Intenzivna pink boja – jer je zabavna i poletna, i svetlija ili tamnija srebrna.

Pink srebrni nokti1 Zabavne kombinacije lakova za ovo proleće

Pink boja biće sjajna i za predstojeće leto

Mak crvena boja i bilo koja nijansa narandžaste takođe je dobra kombinacija zbog toplog tona koji daju. Verujem da će vam se dopasti.

Crveno narandžasti nokti Zabavne kombinacije lakova za ovo proleće

Izaberite toplije nijanse

Mint i koral su veoma popularne ovog proleća. Obe su nežne i slatke i međusobno se vrlo dobro dopunjuju. Koristite pastelne boje za proleće, a onda se prebacite na neke malo življe za leto.

Mint i coral nokti Zabavne kombinacije lakova za ovo proleće

Pastelne boje za proleće

Kombinujte boju smaragda i zlatnu - i nećete pogrešiti. Boje koje će sigurno zapasti za oko svakome, istovremeno su elegantne i zabavne.

Smaragd zlatni nokti Zabavne kombinacije lakova za ovo proleće

Bogata senzualna boja smaragda i sjajna zlatna

Ako, ipak, više volite nežnije boje – evo još jedne kombinacije. Boja jorgovana i nežna siva deluju vrlo smirujuće, a pritom nikako nisu dosadne. Sjajna kombinacija za proleće.

Sivo lila nokti Zabavne kombinacije lakova za ovo proleće

Za one koji vole nežnije nijanse

Roze ili vodenoroze boja u kombinaciji sa blistavim šljokicama definitivno je magnet. Nema sumnje da izgleda neodoljivo i potpuno girly.

Roze i šljokice Zabavne kombinacije lakova za ovo proleće

Za girly izgled

Vodene boje su apsolutni hit. Plava – da vas podseti na more i predstojeće leto i zelena, više prolećna boja, na neku lepu livadu – gde možda planirate da napravite piknik.

Vodeno plavi i zeleni nokti Zabavne kombinacije lakova za ovo proleće

Obe boje su tu da vas podsete na leškarenje i opuštanje

Sjajna ravnoteža između elegantne boje zrele šljive i jednostavne bež. Dok boja šljive daje dubok izgled, bež osvetljava.

Put oko sveta: Ovo niste znali o Evropi

Iako živimo u Evropi, toliko je stvari o njoj koje ne znamo!

Boja ¹ljive i be¾ Zabavne kombinacije lakova za ovo proleće

Ravnoteža između jedne duboke i druge svetle boje

Jaka plava razdražuje oko, a nežna boja lavande ga smiruje. Još jedna neobična i neverovatna kombinacija. Kontrastne boje koje zajedno daju savršen izgled.

Plava i boja lavande Zabavne kombinacije lakova za ovo proleće

Neverovatan spoj


Jovana Jovović studira novinarstvo na Fakultetu za kulturu i medije, piše kratke priče i beleži citate i omiljene delove iz knjiga koje čita. Možete ih pronaći na njenom blogu. Obožava Beograd, voli Novi Sad i uvek se vraća u Bar. Leto ne može da zamisli bez mora.

Mala crna raspoloženja

Kao što su moderne neke boje u odevanju i detaljima, tako su in i neka preovlađujuća raspoloženja u našem okruženju.

Tilda Swinton za “W Magazine” – avgust 2011. godine

Upečatljive haljine: Pravi izbor za vrelo leto

Komentari

Kad ti srce izađe na usta

Ne treba da nas brine ako nam je srce brže od pameti. Samo treba pažljivo da slušamo kad krene da iskače kroz usta. I da poštujemo taj herojski čin....
18. Februar

Koliko dugo traje strpljenje

Strpljenje ćemo stalno gubiti i ponovo mu se vraćati, boreći se ogorčeno sa istinom o tome da nas samo strpljenje može spasti. ...

Partner je naše ogledalo

Kad nešto zameramo partneru, optužujemo ga i prebacujemo mu, treba da zamislimo da stojimo pred ogledalom. To drastično menja percepciju. ...
15. Februar

Učiti, razumeti, praktikovati

Ništa nismo naučili, ako prvo nismo razumeli čemu nam to služi, a zatim mu pronašli primenu u dnevnoj praksi. Nema znanja bez praktikovanja. ...

Šta će nam Dan zaljubljenih

Dan svetog Valentina je putem zapadnjačke filmske produkcije povezao katoličku i pravoslavnu publiku – slavljenje ljubavi je svima prijatno. ...