Zabavne kombinacije lakova za ovo proleće

Nemojte misliti da se postiže mnogo veći efekat kada je lak na rukama u tonu sa onim na nogama, a i kako se pored toliko nijansi odlučiti samo za jednu? Dolazi proleće, pa je vreme da zamenite tamne zimske boje nekim veselim i šarenim. Izaberite jednu boju laka za nokte na rukama, a drugu za nokte na nogama, ili ih jednostavno - pomešajte!

Neboplava boja na malo dužim noktima privući će pažnju drugih. A za nokte na nogama nežnija roze nijansa.

Plava i roze

Fantastična kombinacija upravo zbog velikog kontrasta u bojama. Intenzivna pink boja – jer je zabavna i poletna, i svetlija ili tamnija srebrna.

Pink boja biće sjajna i za predstojeće leto

Mak crvena boja i bilo koja nijansa narandžaste takođe je dobra kombinacija zbog toplog tona koji daju. Verujem da će vam se dopasti.

Izaberite toplije nijanse

Mint i koral su veoma popularne ovog proleća. Obe su nežne i slatke i međusobno se vrlo dobro dopunjuju. Koristite pastelne boje za proleće, a onda se prebacite na neke malo življe za leto.

Pastelne boje za proleće

Kombinujte boju smaragda i zlatnu - i nećete pogrešiti. Boje koje će sigurno zapasti za oko svakome, istovremeno su elegantne i zabavne.

Bogata senzualna boja smaragda i sjajna zlatna

Ako, ipak, više volite nežnije boje – evo još jedne kombinacije. Boja jorgovana i nežna siva deluju vrlo smirujuće, a pritom nikako nisu dosadne. Sjajna kombinacija za proleće.

Za one koji vole nežnije nijanse

Roze ili vodenoroze boja u kombinaciji sa blistavim šljokicama definitivno je magnet. Nema sumnje da izgleda neodoljivo i potpuno girly.

Za girly izgled

Vodene boje su apsolutni hit. Plava – da vas podseti na more i predstojeće leto i zelena, više prolećna boja, na neku lepu livadu – gde možda planirate da napravite piknik.

Obe boje su tu da vas podsete na leškarenje i opuštanje

Sjajna ravnoteža između elegantne boje zrele šljive i jednostavne bež. Dok boja šljive daje dubok izgled, bež osvetljava.

Ravnoteža između jedne duboke i druge svetle boje

Jaka plava razdražuje oko, a nežna boja lavande ga smiruje. Još jedna neobična i neverovatna kombinacija. Kontrastne boje koje zajedno daju savršen izgled.

Neverovatan spoj


Jovana Jovović studira novinarstvo na Fakultetu za kulturu i medije, piše kratke priče i beleži citate i omiljene delove iz knjiga koje čita. Možete ih pronaći na njenom blogu. Obožava Beograd, voli Novi Sad i uvek se vraća u Bar. Leto ne može da zamisli bez mora.