Par poznat od davnina. On je obavezno pametan, šarmantan i bogat, a žensku površnost iskušava svojim odbojnim izgledom, pa čak i zastrašujućom zveroćom. Ona je lepa i hrabra i naizgled krhka, ali ima dovoljno unutrašnje snage da sagleda njegovu unutrašnju lepotu, da pripitomi zver i stekne odanog, posvećenog i korisnog partnera. U crtaću, zver je samo nesrećno začarani princ, a ona svojom ljubavlju i dobrotom skida crnu magiju, pa je nagrađena time što se zver transformiše u princa na belom konju.

U stvarnosti, on ostaje ružan, grbav, ćelav, debeo i visok pola metra, a ona odlučno živi uglađenim životom na visokoj nozi i sva je divna i nedostupna.

Koliko je srećna lepotica?

A koliko je proračunata i upoznata sa postojanošću i hladnoćom svoga srca, pa bez straha ulazi u život koji je komotan i izdašan, sa partnerom na koga se navikla i koji joj ne smeta previše?

Osim toga, pravoj lepotici možda samo treba pravi obožavalac.

Annie Leibovitz qidye 5 Ženski tripovi: Lepotica i zver

A pravih zveri nema tako puno. Kao ni pravih prinčeva

Ne neko sa kim će se porediti i ko će zauzimati njeno mesto pred ogledalom, a i skretati žensku pažnju na svakom koraku.

Jer puno je lepih žena, čak i pravih lepotica, konkurencija je ogromna. A pravih zveri nema tako puno. Kao ni pravih prinčeva.

Prethodne tekstove iz ovog serijala pročitajte ovde.


Aleksina Đorđević je matora ribetina. Zna sve i neće vam reći. Ne daje savete i ne proriče budućnost, osim ako je baš mnogo nervirate. Užasno komunikativna, a provokaciju smatra najzabavnijim oblikom komunikacije. Izvodi striptiz za pismene.

Editors choice