Postoje određeni odevni predmeti u kojima ljudi nikako ne mogu da izgledaju normalno, pa se postavlja pitanje – zašto ih uopšte kupuju i oblače?

Prva od “fashion no-no” stvari koja mi pada na pamet su čuvene Crocs papuče. U današnje vreme kada postoji toliko opcija, zašto birati ovo?

crocks То је Fashion NO – NO!

Crocks papuče

Sledeći nezaobilazan, i tako čest primer – Nike (Air Max) patike, trenerke i bele čarape koje se vide. “Opasni” momci, tj. obični huligani, očigledno misle da izgledaju sjajno u tome.

air То је Fashion NO – NO!

Nike sa "stilom"

Takođe, veoma popularno – zebra print u kombinaciji sa roze bojom. Šortsevi, majice, i sve što može biti u toj kombinaciji. A izgleda krajnje jezivo.

zebra То је Fashion NO – NO!

... i nokti

Čuvene plišane trenerke sa kapuljačama na kojima je krzno. Da li vam zvuči poznato sledeći opis: kineska Louis Vuitton tašna, UGG čizme, loše nadograđena kosa, minđuše sa cirkonima, i čuvena plišana trenerka? Mislim da je to uveliko poznato i viđeno.

trenerka То је Fashion NO – NO!

Plišane trenerke su preplavile grad

Ne, nisam zaboravila čarape i sandale! Šta reći osim – zašto, zaboga?!

carape То је Fashion NO – NO!

A, zašto ne cipele?

Helanke koje se urežu napred i prave tzv. camel toe. Ko se uopšte oseća prijatno ako uz helanke ne nosi tuniku koja pokriva određene delove?

 То је Fashion NO – NO!

Petnaestak cm duža majica bi bila sasvim OK

Ukoliko ne pravite ove “fashion NO – NO” skandale, moguće da ste bliži fazonu fashion YES – YES – YES (u to ne spada “kratka jaknica zakopčana do grla, da se ne prehladite”… kao što pesma kaže)! Enjoy!


Nataša Unković uživa u malim zadovoljstvima kao Amelija Pulen. Obožava automobile kao muškarac. Voli knjige moderne psihologije i vežba jogu. Prepisala je sebi dnevnu dozu opuštanja: odgledati minimum jedan film dnevno. Uživa u svakom trenutku provedenom sa njenim gospodinom Zverkom. Omiljeni citat – Otac Tadej: “Kakve su ti misli, takav ti je život.”

Comments