Muzička verzija hit filma “Telohranitelj” (The Bodyguard) iz 1992. godine, u kome su glavne uloge poneli nedavno preminula pevačica Vitni Hjuston (Whitney Houston) i glumac Kevin Kostner (Kevin Costner), počeće sa prikazivanjem u novembru u Adelfi pozorištu, u Londonu.

Film zasnovan na priči o ljubavnoj vezi između popularne pevačice i njenog telohranitelja, za ovih dvadeset godina prikazivanja zaradio je 400 miliona dolara na blagajnama širom sveta, a čuveni saundtrek Vitni Hjuston “I Will Always Love You” prodat je u zapanjujućih 42 miliona primeraka.

foto18 “The Bodyguard” kao mjuzikl

Iz filma "Telohranitelj" - Vitni i Kevin

Gremi dobitnica Heder Hedli (Heather Headley) u mjuziklu će poneti ulogu Rejčel Maron (Rachel Marron), koju je u prethodnom ostvarenju glumila Vitni.

Kako piše “Guardian”, rad na projektu je počeo prošle godine, ali nakon iznenadne smrti slavne pevačice, uspeh je sve izvesniji.

U mjuziklu, kao i u filmu, osnovna numera je “I Will Always Love You”, a potvrđeno je da će biti uključeni i ostali hitovi Vitni Hjuston.


Lola Radosavljević – bavi se jezikom, književnost nosi u srcu, a osmeh na licu. Hrabro ide kroz život, čuva večito dete u sebi, ruku pod ruku sa Mikom i njegovom parolom “Dok drugi objašnjavaju život, ti mahni rukom i odživi ga!”

Comments