#musthave modeli patika za proleće 2019.

Putovanje za pamćenje: Sve što treba da znaš ukoliko ideš na Maldive

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Makeup proizvodi koji su nam neophodni ove zime!

Tri saveta za postojani tečni puder

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Nanesi ajlajner prema obliku očiju

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Da li ste osmislili iznenađenje za voljenu osobu za Dan zaljubljenih? Prošle godine ste napravili romantičnu večeru, pretprošle ste išli na izlet van grada… imate još samo sedam dana i razmišljate šta je dovoljno “ludo” za ovu godinu? Imamo ideju za vas…

U atrijumu Delta City-ja, 13. i 14. februara, od 16 do 20 časova, biće organizovano zabavno takmičenje za parove – “Ljubavi, ne ljuti se”. Oba dana igraće se po tri igre, četiri para u svakoj, a pobednički parovi osvojiće vredne Pandora i Nike nagrade.

Šta je to “Ljubavi, ne ljuti se”?

Koncept takmičenja sličan je popularnoj društvenoj igri “Čoveče, ne ljuti se”. U svakoj igri učestvuju po četiri tima – četiri para. Timovi igru započinju iz “ljubavnog gnezda”, dok je pobednik onaj tim koji prvi uđe u “kuću ljubavi”.

Još neka od pravila igre…

Ukoliko igrač stane na polje “slomljeno srce” – propušta dva bacanja, dok onaj ko stane na “ljubavni napitak” dobija još dva polja gratis.

“Kupidonova strela” igraču donosi dodatno bacanje, dok onaj ko dobije “ljubavno pismo” propušta bacanje. Polje “ljubavni prestup” vraća takmičara na startnu poziciju, dok “ljubavni tobogran” daje mogućnost igraču da “sklizne” sa polja na kome se nalazi na polje gde je kraj tobogana.

Delta City Najava Ljubavi, ne ljuti se u Delta City ju

Prijavljivanje…

Parovi imaju priliku da se besplatno prijave za učešće u igri od četvrtka, 6. februara, na Info pultu Delta City-ja. Broj mesta je ograničen, tako da se savetuje zainteresovanim parovima da požure sa prijavljivanjem.

Editors choice