Ukoliko ni ti nisi odolela čarima Pinterest “zajednice”, onda ti je ovih dana verovatno samo jedna boja parala oči – ljubičasta. Mnogo ljubičaste! Sve nijanse ljubičaste! Ali, ne u obliku koji bi očekivala, kao što su recimo aksesoari ili garderoba, već naprotiv – ljubičasta je “opsedala” našu kosu. 

Ako nešto možemo da kažemo za ovogodišnje beauty trendove, a da se tiče kose i frizura, onda je to definitivno činjenica da je ove godine bilo moderno ofarbati kosu u što “otkačeniju” i što više nesvakidašnju boju, samo da nije obična i već viđena. Zato smo i viđale kose boje duge, roze, zelene, sive, tirkizne i (bukvalno) plave kose na ulici, a sada, sasvim u tom maniru, nastavljamo da iznenađujemo i za svoje pramenove biramo ljubičastu nijansu. Zašto bi neko želeo da kosu ofarna u tiger eye nijansu?! Tako je obična i dosadna! Šalimo se naravno. Ovaj novi hair trend sa Pineterseta je definitivno samo za odvažne.

kosa 1 #1 frizura koja je osvojila Pinterest kosa 2 #1 frizura koja je osvojila Pinterest kosa 3 #1 frizura koja je osvojila Pinterest
Comments