Zahvaljujući sada već mega popularnom Instagramu, nikada nije bilo lakše pronalaziti inspiraciju za nove modne kombinacije. U stanju smo da satima i satima gledamo fotografije i smišljamo kako ćemo svoju omiljenu suknju ukombinovati sa novom košuljom, kako ćemo se našminkati i da li ćemo na sve to staviti onu maminu ogrlicu, ili ipak ne. Pa, ko nas može kriviti? U svakoj od nas krije se stilista i povremeno ga puštati “napolje” je tako zabavno!

Kako bismo vam dali inspiraciju za nove kombinacije, predstavljamo vam 10 australijskih modnih blogerki koje obavezno morate zapratiti na Instagramu. 

Bruk Testoni

Ova simpatična plavuša voli minimalizam i jednostavnost. Od skoro je pokrenula svoj modni blog Visual Diary, na kome, osim o modi, piše i o enterijeru, umetnosti, lepoti, putovanjima. Ipak, akcenat je na modnim kombinacijama koje su, složićete se, toliko jednostavne da su prosto savršene! Vredi zapratiti je na Instagramu.

BROOKE TESTONI ELLERY JACKET GEORGIA ALICE 4 790x1000 10 australijskih blogerki koje MORATE zapratiti na Instagramu BROOKE TESTONI CAMILLA AND MARC 7 990x1485 10 australijskih blogerki koje MORATE zapratiti na Instagramu

Karmen Hamilton

Da je manje uvek više, pokazuje nam i Karmen. Ova blogerka voli da kombinuje crnu i belu boju, što je, uz minimalni nakit, uvek pun pogodak. Sve njene kombinacije možete pogledati na blogu  Chronicles of Her i Instagram profilu.

chronicles of her blue denim shorts nobody skyline02 10 australijskih blogerki koje MORATE zapratiti na Instagramu COHxTIFFANY03 10 australijskih blogerki koje MORATE zapratiti na Instagramu
Comments