Hot topics

Kako da iskoristiš period samoizolacije da najzad dođeš do željene figure

Kako da pomogneš sebi kada se osećaš loše

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

1/3

Prva asocijacija na Victoria’s Secret Fashion Show? Svakako, mnogo dobre mode, mnogo dobrog i zavodljivog donjeg veša i mnogo lepih, zgodnih devojaka. Prava poslastica!

Ovogodišnji Victoria’s Secret Fashion Show održaće se u Parizu 5. decembra, a jedna od zvezda večeri biće mlađa sestra Džidži Hadid, Bela Hadid. Lepa manekenka ne krije oduševljenje ovim “nastupom” iako, kao što smo vam pisali OVDE, pomalo žali za izgubljenim kilogramima i oblinama zarad priprema za šetnju čuvenom modnom pistom.

Naravno, jasno je da deo Victoria’s Secret ne može da bude bilo ko, ali, makar što se nas tiče, Bela ispunjava sve uslove. Uostalom, ovi sjajni autfiti to i dokazuju jer, kako biti deo čuvenih lepotica, a ne biti i sama poput njih?

Kada je reč o stilu, već smo primetili da Bela obožava da nosi crno, te je najčešće viđamo upravo u takvim kombinacijama. Ali, koliko god crna delovala ponekad suviše jednostavno i nemaštovito, manekenka uvek iznova oduševi svojim modnim izborom. Top-brushalter, providne, zavodljive bluze sa čipkom ili bez u kombinaciji sa suknjom ili pantalonama i, podrazumeva se, visokim potpeticama, na Beli izgledaju prosto besprekorno!

bela 1 10 autfita koji dokazuju da je Bela Hadid spremna za Victorias Secret Fashion Show

Editors choice