Prva asocijacija na Victoria’s Secret Fashion Show? Svakako, mnogo dobre mode, mnogo dobrog i zavodljivog donjeg veša i mnogo lepih, zgodnih devojaka. Prava poslastica!

Ovogodišnji Victoria’s Secret Fashion Show održaće se u Parizu 5. decembra, a jedna od zvezda večeri biće mlađa sestra Džidži Hadid, Bela Hadid. Lepa manekenka ne krije oduševljenje ovim “nastupom” iako, kao što smo vam pisali OVDE, pomalo žali za izgubljenim kilogramima i oblinama zarad priprema za šetnju čuvenom modnom pistom.

Naravno, jasno je da deo Victoria’s Secret ne može da bude bilo ko, ali, makar što se nas tiče, Bela ispunjava sve uslove. Uostalom, ovi sjajni autfiti to i dokazuju jer, kako biti deo čuvenih lepotica, a ne biti i sama poput njih?

Kada je reč o stilu, već smo primetili da Bela obožava da nosi crno, te je najčešće viđamo upravo u takvim kombinacijama. Ali, koliko god crna delovala ponekad suviše jednostavno i nemaštovito, manekenka uvek iznova oduševi svojim modnim izborom. Top-brushalter, providne, zavodljive bluze sa čipkom ili bez u kombinaciji sa suknjom ili pantalonama i, podrazumeva se, visokim potpeticama, na Beli izgledaju prosto besprekorno!

bela 1 10 autfita koji dokazuju da je Bela Hadid spremna za Victorias Secret Fashion Show
Comments