Kao i inače,trendovi se vrlo brzo menjaju i smenjuju, a samo retki uspeju da opstanu i budu prisutni neko duže vreme. Ne radi se tu samo o modi, već o brojnim trendovima koji se javljaju u svim sferama našeg života, a neke od njih imali smo priliku da vidimo i isprobamo i kada su u pitanju nega, šminkanje te sve ono što je sa tim u vezi. Isprobali, bili su odlični, a sada je vreme da neke od onih koji su “vladali” u 2016. godini zamenimo nekim zanimljivijim i sasvim drugačijim.

Dugo je trajala era iscrtavanja i bespotrebnog popunjavanja obrva, zbog čega su najčešće izgledale vrlo neprirodno i napadno. ova godina donosi trend prirodnog izgleda, koji se odnosi i na same obrve, te njihovo sređivanje koje nije očigledno.

beauty 11 10 beauty trendova iz 2016. koje menjamo novim

Međutim, ukoliko ste volele ili volite prirodan izgled trepavica, uz minimalno nanošenje maskare, vreme je da se stvari promene. Trepavice po uzoru na lutke biće jedan od must try trendova koji će vladati u narednom periodu.

beauty 21 10 beauty trendova iz 2016. koje menjamo novim

Ni prirodne, nude nijanse više nisu trend broj jedan, već kada su oči u pitanju prepuštaju to mesto jarkim i upečatljivim bojama.

beauty 31 10 beauty trendova iz 2016. koje menjamo novim
Comments