Nekada su jednodelni kupaći kostimi bili u modi, a onda su počele da ih nose samo devojke nesigurne u vezi sa svojim izgledom pa kao, ‘ajde, da se malo zakamifliraju (ne brini, nisi jedina, u istom smo sosu). Ali, danas ne moraš da nosiš jednodelne kupaće kostime samo zato što si “nabacila” stomačić već zato što su baš ovi modeli kupaćih ponovo u modi. I plus – izgledaju tako dobro da se ponekad zapitaš zašto si ikada volela dvodelne kupaće kostime! Osim što su moderni, atraktivni i tako “hot”, odlično stoje baš svakoj devojci, kako god da je građena, a evo i nekoliko dokaza za to. Ko zna, možda dobiješ inspiraciju za svoj summer beach look!

Postoji toliko varijanti jednodelnih kupaćih kostima, a među njima su i oni sa dugim rukavima – odlični za fotosešn, zar ne? Uz atraktivan dizajn i još atraktivniji model sa sve prorezima sa strane… Kuuul!

bijonse 1 10 dokaza da je jednodelni kupaći kostimi više seksi od dvodelnog

Ponekad je manje više. A ako tvoj kupaći kostim još ima i vertikalne pruge, izgledaćeš vitko i zategnuto, bez mnogo muke! To je taj efekat koji volimo kod jednodelnih kupaćih kostima.

dzidzi 10 dokaza da je jednodelni kupaći kostimi više seksi od dvodelnog

Kajli Džener je, na primer, seksi sama po sebi tako da njoj savršeno pristaje baš svaki model kupaćeg. Dakle, ako i sama imaš obline – eto seksi rešenja za tebe ovog leta! Savet plus – neka tvoj kupaći ima i neki interesantni natpis i sve oči će biti uprte u tebe!

kajli 10 dokaza da je jednodelni kupaći kostimi više seksi od dvodelnog
Comments