Nema devojke koja nije gledala seriju “Prijatelji” i nema devojke koja se nije oduševljavala na skoro svaku kombinaciju čuvene Rejčel Grin (naravno, koje su bile u skladu sa tadašnjim trendovima i modnim pojmovima). E, ovo je ključno! Rejčel je u vreme prvog prikazivanja serije bila prava modna ikona (hej, pa frizura je dobila ime po njoj!) ali je ipak uticala i na tok današnje mode. Da, da, znamo da se modni trendovi stalno vrte u krug, ali samo pogledaj fotografije u nastavku i shvatićeš da je Rejčel Grin zapravo predvidela sve velike trendove za 2017. godinu iako je prva epizoda serije izašla još 1994!

Devedesetih godina je ljubičasta boja bila jedna od onih IT, a isti slučaj je i u 2017. Ali, ko bi to mogao da pretpostavi?! E sad, na tebi je da odabereš način na koji ćeš je uključiti u svoj stil.

ljubičasta boja kao must have 10 dokaza da je Rejčel Grin predvidela sve velike trendove za 2017.

Oh-božavamo mom jeans! A ako si među devojkama koje vole retro trendove, onda sigurno znaš da je baš takav model farmerki nosila (i proslavila?) Rejčel Grin! Danas ovakve farmerke možeš videti na svakoj drugoj devojci i jako smo srećne zbog toga što plitke farmerke sa početka 2000-ih više nisu tako “hot”!

mom jeans 10 dokaza da je Rejčel Grin predvidela sve velike trendove za 2017.

Koliko god smo se ranije gnušale unihopa, danas nam nije problem da ga nosimo, bez obzira na to da li je reč o klasičnim crnim čarapama ili nekim sa printom. Uz mini suknje su jednostavno tako urbano-kul!

unihop 10 dokaza da je Rejčel Grin predvidela sve velike trendove za 2017.
Comments