Da, žensko sam i da, tačno znam sva osećanja i sve misli i sve anegdote i sve što može da te strefi tokom “onih dana”, a opet, koliko god da sam u tim trenucima na korak do ludila, kada sve to prođe i kada se setim highlight momenata – ne mogu da prestanem da se smejem! Ali stvarno, mi žene smo stvarno šou kada nas muče “ženski problemi”! Neću previše da te ubeđujem u ovo, samo ću ti predstaviti nekoliko ilustracija koje zaista fenomenalno dočaravaju i potvrđuju da nama tokom “onih dana” stvarno nije lako sa samim sobom, pa kako onda očekivati da drugima bude lako sa nama?!

Prvo, da razjasnimo ovo:

bella 2 10 fenomenalnih ilustracija koje tačno dočaravaju kako se žene osećaju tokom onih dana

Dobro je da svaka ima svoju muku određenog dana u mesecu i da nema previše poklapanja! Veruj mi, znam: kada u kancelariji nas dve treba da dobijemo u isto vreme to je strašno koliko napetosti, tenzije i uzbrukanih hormona ima na jednom mestu, a mogu samo da zamislim kako bi bilo da nas je više u ovom “sosu”!

Kako znaš da uskoro treba da dobiješ? Pa, jedan od glavnih vesnika menstruacije svakako su bubuljice. Oh, mislim da mi je to najgore! I sve kao neću da ih čačkam, neću, neka ih, neće se ni primetiti, nisu toliko velike (lažem sebe), kad ono… Ups, ode koža!

bella 6 10 fenomenalnih ilustracija koje tačno dočaravaju kako se žene osećaju tokom onih dana

A kako izgleda kada dobiješ? Prvi dan ciklusa je uvek ovakav neki dan.

bella 4 10 fenomenalnih ilustracija koje tačno dočaravaju kako se žene osećaju tokom onih dana

Nije ti ni do čega, jedva se dižeš iz kreveta, krećeš i normalno funkcionišeš. I tvojoj kafi i tebi je potrebna ne jedna kafa – već pet litara kafe ne bi li preživela tih nekoliko dana u mesecu, a naročito tih prvih nekoliko dana ciklusa! Da, znala sam da nije samo prvi dan tako grozan…

No, gde je kafa, tu je i čokolada! Iako inače (kao) vodiš računa o tome koliko jedeš i šta jedeš kako baš i ne bi totalno uništila svoju kilažu, tokom “onih dana” ti je sve dozvoljeno! Pa stvarno, kako bismo inače bile dobro raspoložene ako ne pojedemo sve pred sobom?!

bella 7 10 fenomenalnih ilustracija koje tačno dočaravaju kako se žene osećaju tokom onih dana
Comments