Šta bismo mi žene bez crvenog karmina?! Ukoliko, ali stvarno akcenat na reč ukoliko, uspemo da “pogodimo” nijansu koja nam savršeno odgovara uz ten i podtonove i nadtonove i sve druge tonove o kojima moramo da vodimo računa, a zatim nam se još i sve kockice slože i Marfi pogleda na drugu stranu, te uspemo iz prve da savršeno nanesemo karmin u jarko crvenoj boji – gde ćeš veće sreće?!

Sam proces izbora karmina je naravno jednak Tantalovim mukama, jer osim nijansi, možemo (čitaj: moramo) da biramo i između mat karmina, sjajnog, kremastog, prozračnog… I taman kad misliš gotovo, ugledaš sjajeve!

Međutim, ako izdržiš i uspešno prođeš sve ove prepreke i testove na koje te beauty bogovi stavljaju, nikad lakše nećeš postići savršen makeup izgled, koji je istovremeno i zavodljiv i seksi i kul! Samo potraži “red lipstick quotes” putem Google-a i videćeš koliko je samo poznatih dama imalo šta da kaže o obožavanom nam crvenom karminu!

Ali, nošenje crvenog karmina nije samo u uspešno izabranoj boji i nanetom ružu… Ne, to je “afera” koja traje ceo dan i sigurno će ti baš ove misli proći kroz glavu dok ti je na usnama.

1. “Da li da danas malo promenim rutinu i nanesem crveni karmin i za odlazak na radno mesto/školu/faks?”

budjenje 10 misli koje nam prođu kroz glavu kada nosimo crveni karmin

Blago onim ženama za koje je crveni karmin sastavni deo dana. One verovatno znaju nešto što mi ne znamo (ili samo imaju mnogo precizniju ruku)! Mi, ostale smrtnice, “tri put merimo, jednom sečemo”! Uglavnom sečemo onda kada smo pune samopouzdanja i osećamo se moćno.

2. “Nemoj sad da zezneš stvar! NemojSADdaZeznešStvar!”

giphy 4 10 misli koje nam prođu kroz glavu kada nosimo crveni karmin

Dok poznate dame imaju makeup umetnike na dohvat ruke, drugim ženama je potrebno vreme i koncentracija. Nanošenje crvenog karmina je ozbiljan posao. Stvarno.

3. “Baaaš dobro izgledam!”

loooking goood 10 misli koje nam prođu kroz glavu kada nosimo crveni karmin

Uspešno namazan crveni karmin može probuditi Narcisa i u najskromnijoj od nas!

Comments