Pritisak maturske večeri. Ako si maturantkinja, verujemo da dobro znaš o čemu govorimo. Haljina, cipele, frizura, šminka… dejt! Stres na kub. Još veći problem je ako tvoj modni ukus prevazilazi okvire tvog budžeta. Razumemo te, nije lako.

Tokom večeri kada će Instagram, Facebook i Snapchat profili tebe i tvojih prijatelja biti puni slika, selfija i autfit kombinacija, znamo – želiš da zablistaš, “pokidaš” i osećaš se neodoljivo, u nečemu na šta ćeš u budućnosti moći da pogledaš sa ponosom!

CARRANO NOBUCK TRUFFLE 10 modela cipela u kojima ćeš pokidati tokom maturske večeri

Idemo zato korak po korak. Figurativno i bukvalno. Ne moraš više da “lupaš glavu” kada je obuća u pitanju. Pronašli smo 10 savršeno elegantnih i modernih pari cipela u radnji SHOESTAR u kojima ćeš sigurno biti primećena! Još bolja vest? Svi ovi modeli će biti na akcijskom popustu od 10% do 50% počev od danas pa sve do kraja vikenda, odnosno 14.maja! 

Ples do zore je zagarantovan!

Moderne salonke

Možda ti deluje kao model koji se pre nosi u nekim poslovnijim situacijama, ali salonke su zapravo uvek aktuelne i nikad ne izlaze iz mode, te ih preporučujemo svim devojkama koje neguju klasičan stil. Za matursko veče izaberi ovaj teget Carrano model (dostupan je i u drugim bojama), koji ima laserski napravljene šare.

Carrano 134914 vegetal indigo 2 10 modela cipela u kojima ćeš pokidati tokom maturske večeri

CARRANO: VEGETAL-INDIGO model, SHOESTAR

Seksi sandale

Malo šta je atraktivnije od zavodljivih sandala koje otkrivaju gležanj i savršen manikir! Baš tako ćeš izgledati u ovom Carrano modelu, koji je dostupan u SHOESTAR-u.

Carrano 136605 nobuck black 2 149202976472ef50709 1 10 modela cipela u kojima ćeš pokidati tokom maturske večeri

CARRANO: NOBUCK-BLACK model, SHOESTAR

3. Sandale sa punom petom

Za devojke koje baš i ne vole previsoke i pretanke štikle, ili se u njima osećaju nesigurno, predlažemo ovaj beli romantični model sandala sa punom petom.

Carrano 133211 vz champ.trufflenudechamois 2 10 modela cipela u kojima ćeš pokidati tokom maturske večeri

CARRANO: CHAMP./TRUFFLE/NUDE/CHAMOIS model, SHOESTAR

4. Ombre salonke

U ovim cipelama zadaćeš dva udarca jednim potezom – em su vrlo trendi i nesvakidašnje zbog ombre efekta, em će zbog svoje nijanse u boji kože vizuelno izdužiti tvoju figuru, što je posebno korisno ukoliko nosiš kratku haljinu.

Carrano 134909 verniz sfumato chamois2 10 modela cipela u kojima ćeš pokidati tokom maturske večeri

CARRANO VERNIZ-SFUMATO-CHAMOIS model, SHOESTAR

5. Vintage sandale

Za sve devojke koje vole da furaju svoj fazon i obožavaju ceo vintage movement, ove cipele su dovoljno retro, a opet i dovoljno stylish, zbog zanimljive snake-skin šare.

Carrano 115985 serpent black 2 10 modela cipela u kojima ćeš pokidati tokom maturske večeri

 CARRANO SERPENT-BLACK model, SHOESTAR

Comments