Ženama nikad dosta cipela i tašni. Stiče se utisak da svaka dama u svom ormaru ima bar jedno desetak pari obuće za svako godišne doba i minimum tri vrste tašni, jednu za posao, jednu za izlaske i jednu za posao. Kada je kupovina najpolularnijeg ženskog aksesoara u pitanju, torbe, ne treba štedeti novac ali ni vreme u potrazi za onim modelom koji će ti biti i funkcionalan, što znači da će ti sve dnevne potrepštine stati u nju, ali i koji će privlačiti poglede svojim izgledom i dezenom.

Ali ima devojaka kojima su torbe fetiš i kupuju ih u neograničenim količinama. Kao i u svemu i ovde mora da postoji određena vrsta granice, zato smo izdvojili 10 modela torbi koje bi svaka dama morala da ima.

Klasična torba

Ova vrsta tašne može da se nosi apsolutno svuda – na posao, party, svečani događaj, šetnju gradom. A, najbolja preporuka je kupiti torbu u crnoj boji koja je kožna, jer kvalitetna tašna može da traje čak i deceniju.

klasicna torba 10 modela torbi koje bi svaka devojka morala da ima

Torba neutralne boje

Ovaj tip tašne sličan je klasičnoj torbi, ali ako nisi ljubitelj crne ili braon tašne, onda će model bež boje biti idealan izbor za tebe.

torba neutralne boje 10 modela torbi koje bi svaka devojka morala da ima

Dnevna clutch torbica

Apsolutno si pogrešnog uverenja ako misliš da je clutch torbica namenjena isključivo izlascima i svečanim prilikama. Veoma je praktična za korišćenje tokom dana, kad ideš u šetnju ili na kafu sa drugaricama jer je dovoljnih dimenzija da u nju stane kartica, telefon i ključevi, a postoji pregršt modela u vedrim i veselim bojama.

clutch torba 10 modela torbi koje bi svaka devojka morala da ima
Comments