Kraj godine svakako podrazumeva sumiranje svega što smo u ovoj godini volele i nosile, kako bismo spremne ušle u 2017. godinu. Zapravo, spremne i sa stilom. Dakle, ove godine smo nosile oversized stvari, bomber jakne, rolke, pliš i čoker ogrlice, ali, šta je to što ćemo nositi naredne godine? Ostajemo li verne ovim komadima koji su obeležili 2016. ili ipak biramo nešto novo i drugačije? Pa, ukoliko nisi sigurna, “spas” su uvek modn revije i komadi koje manekenke prošetaju na pisti. Dakle, ako je sudeći prema onome što smo mogle da vidimo na revijama nekih od najpoznatijih brendova, evo liste komada koji će biti must have ove zime.

Ski jakne

Ako želiš da budeš drugačija i pomalo edgy, ski jaknu nosi uvek i svuda, a ne samo na planinama! Zvuči čudno, a tako verovatno i izgleda, ali ne sumnjamo u to da će neka od devojaka smelo poneti ovaj zimski trend. Dakle, ski jakna, “poslovne” pantalone i salonke? Pa, možda bismo mogle da probamo…

ski jakna 10 must have komada za zimu direktno sa modnih pista

Ekstra dugi rukavi

Ovaj trend definitivno neće voleti devojke koje mrze da im ruke budu “sputane” rukavima, te ih stalno podvrću, ali u specijalnim prilikama bluze, haljine ili jaknice obogaćene ovim detaljem mogu izgledati interesantno. Ili ipak ne?

ekstra dugi rukavi 10 must have komada za zimu direktno sa modnih pista

“Pufnaste” jakne

“Pufnaste” jakne su napokon cool! Naravno, ako gledamo zimske trendove predstavljene na modnim revijama. Naravno, u odnosu na jakne koje smo nosile tokom devedesetih koje su blagi modni užas danas, nova generacija “pufnastih” jakni je i više nego atraktivna. Pa, ko voli neka izvoli!

pufnaste jakne 10 must have komada za zimu direktno sa modnih pista
Comments