Iako jesen karakteriše hladno i kišovitno vreme to nikako nije razlog da ne izgledaš stilizovano i moderno dok šetaš gradom ili dok ideš na posao. Da bi bila privlačna i moderna poznato ti je da prosto moraš da zaboraviš na udobnu odeću i obuću, da prestaneš da razmišljaš tako da ti je bitno samo da ti ne bude hladno ili prevruće i da se oblačiš zgodno vremenskim prilikama. Moda zahteva žrtvu i trud, pa tako moderna dama i jesenju garderobu mora da prilagodi novim trendovima da je na neki način “začini”. Pa evo inspirativnih ideja da svoj stil osvežiš već sada.

Bele pantalone visokog struka

Bele pantalone u kombinaciji sa šarenom rolkom učiniće da izgledaš šik ovog oktobra i razbiće jesenju monotoniju i “pravilo” da se na jesen nosi odeća tamnih boja. Naravno, izbegavaj ih ako se tog dana očekuju padavine, a razlog za to je nepotrebno objašnjavati. Da bi tvoj stil bio svetski, izgled “začini” naočarima za sunce sa okvirom upadljivih boja.

belepantalone 10 načina da začiniš svoj stil ovog oktobra

Aksesoari u boji

Ukoliko voliš neupadljivu odeću i neutralne boje, tvoj stil dobiće na živosti ukoliko se odlučiš za tašnu jarkih boja ili za zmijske čizme. Čak i u zajedničkoj kombinaciji deluju veoma dobro i inspirativno.

aksesoari 10 načina da začiniš svoj stil ovog oktobra

Odeća sa printom

Odeća utiče ne samo na samopouzdanje već i na raspoloženje. Zato ovog oktobra izaberi odeću cvetnog dezena i sa neobičnim printom i sve to obuci zajedno. Iako si možda sumnjičava kako će sve to izgledati, kada pogledaš fotografiju videćeš da je takav stil možda neobičan, ali svakako šik i prijatan za oko.

Odeća sa printom 10 načina da začiniš svoj stil ovog oktobra

Monohromatski stil

Od glave do pete u jednoj boji nije loše rešenje, a mi ti predlažemo da tvoj izbor bude plava boja.

plavaodeca 10 načina da začiniš svoj stil ovog oktobra
Comments