Da li se i vama čini da je Jennifer Lopez danas fizički ista kao i 2000. godine? Latinoamerička diva kao da ne stari. Pored toga što novinske stupce puni zbog svog izgleda i romantičnih veza, J. Lo zapravo volimo zbog njene bogate muzičke i filmske karijere. Ovom prilikom izdvojili smo 10 njenih najboljih pesama, koje uvek volimo da čujemo. Budimo iskreni, kad na žurki ili proslavi čujemo jedan od njenih hitova, nesumnjivo je da ćemo potrčati ka plesnom podijumu.

Get Right

Album: Rebirth (2005)

Kad poslušate ovu pesmu, jasno vam je da bi život bez muzike bio isprazan. Upečatljivih melodija, pesma je izuzetna, kao i propratni spot u kom vidimo J. Lo u ulozi više različitih likova. Idealna za žurku, zajednički su je napisali Rich Harrison, Usher i James Brown. The New York Times ju je nazvao “jednom od najpamtljivijih” u Jenniferinoj karijeri.

All I Have

Album: This Is Me… Then (2002)

Sad već ikonični duet, J. Lo i reper LL Cool J dominirali su muzičkim listama zbog hemije koje su delili u spotu na numeru All I Have, gde ih vidimo kao bivše ljubavnike koji se nose s posledicama emotivnog raskida. Pesma je opuštajuća, šarmantna, elegantna. Usamljeni za praznike, par se priseća dobrih i loših trenutaka koje su delili zajedno. Važi za jednu od najuspešnijih pesama Billboard hit liste 2003. kao i 2011. godine.

Ain‘t It Funny

Album: J. Lo (2001)

Aint It Funny (a i njen remix) važi za jednu od najuspešnijih numera godine. Energična, strastvena, u latino ritmu, prati je romantični spot gde vidimo J. Lo kako se u plesu nadmeće sa latino zavodnikom. Pesma je zapravo prvenstveno bila napisana za film The Wedding Planner (2001) u kom je J. Lo tumačila glavnu ulogu. Režiser Adam Shankman je smatrao da je, zbog upotrebe timbala (instrumenta sličnog bubnjevima), pesma suviše latino, pa je ipak odlučio da Jenniferina Love Dont Cost A Thing bude deo filmskog soundtrack-a.

I‘m Real i I’m Real (Remix) ft. Ja Rule

Album: J. Lo (2001)

I‘m Real je naziv za dve pesme koje je snimila za svoj drugi album J. Lo. Čak su snimljena i dva različita spota – jedan sa, jedan bez Ja Rulea. Obe su bile svojevrsni hit, sedmicama se ne skidavši sa top listi. Kritičarima se više dopala verzija bez repera. Hvalili su karakteristike kompozicije, kao i stil koji podseća na osamdesete.

Jenny from the Block

Album: This Is Me… Then (2002)

Objavljena u jeku medijske pompe oko njene ljubavne veze sa Benom Affleckom, Jenny from the Block je jedna od onih koje na najbolji način oslikavaju muzički stil Jennifer Lopez. To je nostalgična R&B hip hop numera koja govori kako će J. Lo, gde god da ode i koliko god novca da zaradi, uvek biti devojka iz blokova Bronksa.

Comments