Hot topics

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Iz našeg nesesera: Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Blagi talasi

Vrlo jednostavna frizura. Poenta je da postignete izgled kao da ste tek izašli iz bazena, a da vam se kosa osušila na vetru. Isprskajte kosu slanom vodom i pustite je da se osuši. Možete se poslužiti i figarom, ali nemojte preterivati. “Što je neurednije, to je bolje”.

113 10 najseksi frizura ovog leta

Polu-podignuta kosa

Lepa frizura za opušteni izlazak uveče. Dobićete ga tako što prednji deo kose (ili šiške) natapirate, naprskate sprej za kosu i zakačite šnalicom pozadi. Ostatak kose možete ispraviti, ali frizura najbolje izgleda ukoliko natapirate nekoliko pramenova kako bi vaša kosa dobila na volumenu. Za to takođe možete upotrebiti penu za kosu.

210 10 najseksi frizura ovog leta

Glatka i ravna

Imate sreće ukoliko vam je kosa polu-ravna. Ukoliko nije, poslužićete se fenom za kosu i raznoraznim preparatima ili presom za kosu. Ovu frizuru ne možete napraviti “na brzaka” jer neće izgledati lepo ukoliko niste profesionalac. Kada je ispravite, stavite kapi za kosu na krajeve kako se ne bi prelomili.

35 10 najseksi frizura ovog leta

Kratka i slatka

Kratka frizura najbolje izgleda kada je ravna i sjajna. Ovo ćete dobiti kada kosu podelite sa strane, ispravite je fenom ili presom za kosu i stavite neki ukras poput rajfa, trake za kosu ili šnalice.

43 10 najseksi frizura ovog leta

Duga, opuštena kosa

Dajte volumen svojoj kosi tako što ćete naprskati sprej za volumen ili penu za kosu, a onda je uvijete figarom za velike lokne ili viklerima. Ukoliko želite prirodniji izgled, ne trudite se da vam svaki pramen bude savršen. Ukoliko se to desi, prstima “pročešljajte” kosu.

53 10 najseksi frizura ovog leta

Savršen konjski rep

Tek opranu kosu osušiti samo na korenu, očešljati i čvrsto zavezati gumicom. Uz pomoć spreja za kosu vaša frizura se neće “raspasti” već će biti savršeno uredna, što je i poenta ove frizure.

64 10 najseksi frizura ovog leta

Brižit Bardo frizura

Ovo je klasična frizura iz razloga što skoro svima dobro stoji. Prosušite šiške fenom, natapirajte ih, naprskajte sprej za kosu i zakačite šnalicom. Krajeve kose uvijte okruglom četkom za kosu i imaćete elegantnu frizuru bez po muke!

74 10 najseksi frizura ovog leta

Neuredna punđa

Sa ovom frizurom ćete se verovatno osećati kao holivudske zvezde koje su paparaci “uhvatili” dok su išle po kafu. Napravite konjski rep i zamotajte ga kao običnu punđu. Onda počnite da “vadite” pojedine pramenove prstima, ali umereno, dok se “urednost” ne poruši. Na kraju naprskajte sprej za kosu.

84 10 najseksi frizura ovog leta

Školska pletenica

Najbolje izgleda kada napravite pletenicu pred spavanje, a kada se probudite izgledaće neuredno, ali sa stilom. Ukoliko budete baš čupavi, napravite je opet, ali nemojte češljati kosu. Ova frizura treba da izgleda slatko i sveže.

93 10 najseksi frizura ovog leta

Rep sa strane

Ne izgleda sportski, baš naprotiv. Ova frizura izgleda jako elegantno, pogotovo ako stavite neki detalj u kosu. Jednostavno zavežite kosu u rep, ne bukvalno sa strane, već malo dalje od sredine kose. Uvijte par pramenova figarom, ali, opet, ne treba da izgledaju savršeno, već opušteno.

104 10 najseksi frizura ovog leta
Tamara Jovanović voli Njujork, citate i ljude bez predrasuda sa dobrim manirima. Hedonista. Autorka je bloga Gossiphoneyxoxo. Vodi se citatom: “Style is an expression of individualism mixed with charisma”.

Editors choice