Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

1/3

Francuski manikir – sinonim za eleganciju i stil. I kraj rasprave. Ipak, daleko od toga da je francuski manikir samo providni lak sa malo belih detalja i to je to. Ukoliko ste spremne za nešto malo drugačije i inovativnije, hajde da ga ponesemo na sasvim novi način!

Najpre, odaberite oblik i dužinu noktiju koji će vam najviše odgovarati. Nemojte preterivati, budite svedene jer su prirodni nokti mnogo lepši i moderniji. E sad – pustite mašti na volju i igrajte se! Na toliko načina možete obogatiti svoj klasični francuski manikir da ćete poželeti da svaki čas skidate lak i mažete ga ponovo. Mi imamo nekoliko ideja za vas, a vi samo odaberite onu koja vam se najviše dopada.

Devojkama koje vole detalje savršeno će odgovarati francuski manikir ukrašen cvećem. Ne mora svaki vaš nokat da bude isti, neka jedan na sebi ima cvet, drugi listiće… Baš u inat jesenjem vremenu! A sa druge strane, ako možda više volite nešto svedeno što će se slagati uz sve i što će odgovarati svim prilikama, osim kombinacije providnog i belog laka, u svoj nail art uključite i malo nude nijansi. Dodatnu liniju iscrtajte tik ispod bele. Sjajno, zar ne?

nokti 5 10 novih načina kako da nosiš francuski manikir

Editors choice