Francuski manikir – sinonim za eleganciju i stil. I kraj rasprave. Ipak, daleko od toga da je francuski manikir samo providni lak sa malo belih detalja i to je to. Ukoliko ste spremne za nešto malo drugačije i inovativnije, hajde da ga ponesemo na sasvim novi način!

Najpre, odaberite oblik i dužinu noktiju koji će vam najviše odgovarati. Nemojte preterivati, budite svedene jer su prirodni nokti mnogo lepši i moderniji. E sad – pustite mašti na volju i igrajte se! Na toliko načina možete obogatiti svoj klasični francuski manikir da ćete poželeti da svaki čas skidate lak i mažete ga ponovo. Mi imamo nekoliko ideja za vas, a vi samo odaberite onu koja vam se najviše dopada.

Devojkama koje vole detalje savršeno će odgovarati francuski manikir ukrašen cvećem. Ne mora svaki vaš nokat da bude isti, neka jedan na sebi ima cvet, drugi listiće… Baš u inat jesenjem vremenu! A sa druge strane, ako možda više volite nešto svedeno što će se slagati uz sve i što će odgovarati svim prilikama, osim kombinacije providnog i belog laka, u svoj nail art uključite i malo nude nijansi. Dodatnu liniju iscrtajte tik ispod bele. Sjajno, zar ne?

nokti 5 10 novih načina kako da nosiš francuski manikir
Comments