Iii, zvanično smo ušli u 2019. godinu! Već smo vam poželeli mnogo lepih stvari koje se uglavnom tiču toga kako da živite srećnije, isunjenije i više u skladu sa sobom, ali smo izostavili jednu stvar – da, poklon je bitan, ali je važno i pakovanje! Odnosno, u Novoj 2019. godini želimo da najzad zaista dostignemo taj “dobar stil”, da ne pratimo trendove slepo već da ih prilagođavamo sebi, da budemo malo smelije i slobodnije u eksperimentisanju sa modom sve dok ne pronađemo ono što nam leži i u čemu smo mi – mi. Želimo da radimo na svom stilu ne samo životno, već i modno. Challenge accepted!

OK, ranije smo možda zaista kuburile sa inspiracijom, tražile je kod pogrešnih osoba, lutale i na kraju je ne nalazile. Zato ću reći još jednu dobru stvar u vezi sa početkom nove godine, a to je rekapitulacija stare. Izdvajanje #thebestof. Naj od naj. U pogledu mode i stila, ovih 10 poznatih žena su upravo to – najbolje i uvek savršeno odevene, besprekorno, bez preterivanja, a njihov stil nas je tokom prethodne godine inspirisao iz dana u dan. Videćeš, sve one su elegantne, svedene u svom modnom nastupu, pa ipak uvek efektne i svoje. Ako to nije lekcija stila koju želimo da naučimo i primenimo, ne znam šta jeste!

Megan Markl

Ruku na srce, otkako je Megan ušla u kraljevsku porodicu, Kejt je potpuno pala u senku! U modnom smislu, pre svega. Megan nas je očarala svojim elegantnim, jednostavnim i zaista savršenim stilom koji je koliko kraljevski, toliko i moderan. Kao bivša glumica, svoje omiljene holivudske komade je lako transformisala u one dostojne pojavljivanja kao člana kraljevske porodice, a ono što je modne kritičare naročito oduševilo jeste njena smelost da se ipak poigra pravilima. Pa dobro, nešto slično svakako radi i u privatnom životu, zar ne? Bilo kako bilo, o tome kolika je Megan zapravo modna ikona svedoči i njeno kraljevsko venčanje koje je bilo jedno od najtraženijih pojmova u toku prošle godine, pod čim pre svega mislim na divnu Givenchy venčanicu. Ovom francuskom brendu je ostala verna tokom cele godine, a osim njegove, nosila je i kreacije Stelle McCartney, Aquazzure, Emilije Wickstead i Burberrya.  

Prijanka Čopra

Prijanka je Meganina najbolja drugarica, ali nije se samo zbog toga našla na ovoj listi. Njih dve su zapravo jako slične jer je indijska glumica na neki način svoj stil izgradila po uzoru na britansku vojvotkinju, a osim toga, i njeno venčanje je bilo jedno od vesti dana. Na venčanju Megan Markl i princa Harija, Prijanka je bila najbolje odevena, a tom prilikom je nosila ljubičasti kostim Vivienne Westwood i svetlucavu Dior haljinu. Kada je reč o još nekim bitnim modnim momentima u životu Prijanke Čopre, to su svakako njena Ralph Lauren venčanicakreacija Marca Jacobsa koju je glumica nosila na čuvenom Met Gala balu. Prijanka je definitivno neko ko voli da iznenađuje, i to ne samo privatno, a to da je jedna od ozbiljnih kandidata za modnu ikonu godine, došlo je kao pravo prijatno iznenađenje.

Zoe Kravic

Za nju kažu da je “impossibly cool”. Ona je grunge, ali istovremeno i glam. Lično, ako bih na nekoga želela da se ugledam kada je u pitanju stil – onda je to ona. Njen najbolji modni momenat takođe je u vezi sa Met Gala balom – crna čipkana Saint Laurent haljina bi savršeno opisala njen stav prema modi i pojavljivanju na crvenom tepihu.

Amal Kluni

I dalje se sećam tog faktora iznenađenja kada je Džordž Kluni predstavio svoju izabranicu – prelepu, šarmantnu i samouverenu Amal, poslovnu ženu sa stavom iz koje prosto vrišti “moć”! U skladu sa ovim, Amal obožava da nosi elegantne business kostime, a baš iz tog razloga nam je svako njeno pojavljivanje na crvenom tepihu prosto – wow! Seti se samo žute Stella McCartney haljine koju je nosila na već pomenutom kraljevskom venčanju ili pantalona i korseta sa šlepom na Met Gala balu!

Margo Robi

Margo je sasvim sigurno devojka za koju ćemo tek čuti. Ne samo da je jedna od popularnijih mladih glumica današnjice, već sve više pažnje privlači i svojim osećajem za modu koji je zaista odličan. Dok na crvenom tepihu nosi nežne kreacije poput Chanela, privatno obožava rock-grunge fazon i to joj odlično stoji!

Comments