Kada god govorimo o modi, nemoguće je ne spomenuti Njujorčanke. Možda deluje “izvikano” ali u njima prosto ima nečeg što nas tera da se uvek baš njih setimo kada nas neko pita koje devojke se najbolje oblače. Naravno, ne smemo zanemariti ni Francuskinje, Italijanke… Ali kada je reč o onom urbanom stilu, Njujorčanke definitivno odnose pobedu. Zato, modna pravila koja su one “postavile” sasvim sigurno ćemo rado slediti!

Pravilo 1: Kada nemaš šta da obučeš – nosi crno!

Da li ti se ikada desilo da se obučeš u crno, a da izgledaš neprikladno ili pogrešno? O ne! Crno je uvek dobar izbor, u svim varijantama, prilikama i kombinacijama i prosto nikad ne izlazi iz mode. Razlog više da svoj ormar napuniš baš crnom odećom.

pravila 1 10 pravila koja smo naučile od Njujorčanki

Pravilo 2: Nije bitno koliko nešto košta ukoliko znaš kako da to nešto kombinuješ!

Koga briga da li si tu fantastičnu torbu kupila u second hand radnji ili skupom butiku. Ukoliko ti se dopada i znaš kako sjajno da je uklopiš i istakneš – bravo za tebe!

pravila 2 10 pravila koja smo naučile od Njujorčanki

Pravilo 3: Dobra torba je najbolja investicija!

Omiljeni aksesoar Njujorčanki? Torba! Što bi se reklo, po torbi se stil poznaje i zaista nije bitno koliko ona košta dokle god znaš kako da je samouvereno nosiš.

pravila 3 10 pravila koja smo naučile od Njujorčanki
Comments