Sve čeznemo da postignemo savršen izgled i oblikovanje svojih očiju, a trepavice svakako imaju mnogo udela u tome. Trošimo gomilu novca na odgovarajuće i kvalitetne maskare koje će ih dovoljno izdužiti i učiniti punijim, ili ipak biramo da svakodnevno nanosimo veštačke trepavice kojima dobijamo željeni efekat. Sve to zna da bude vrlo zamorno i dosadno, što nas dovodi do ideje o nadogradnji trepavica, nakon koje ćemo bar neko vreme biti mirne.

Ono što je sigurno je da su umetnute trepavice zavodljive i seksi, a najbitnije je da izgledaju sasvim prirodno i ne preterano upadljivo. Međutim, baš kao i nadogradnja noktiju, one iziskuju dosledno održavanje. Predstavljamo ti šta sve treba da znaš pre nego što prvi put odeš na nadogradnju trepavica.

nadogradnja trepavica nega 2 10 pravila o nadogradnji trepavica koja moraš da znaš

Ne misli da su sve tehnike nadogradnje trepavica iste

S obzirom da je u pitanju posao oko tvojih očiju, nemoj da se ustručavaš da pitaš sve što te zanima. Vrlo je bitno da budeš sigurna da estetičar ima potrebnu licencu i sertifikaciju da obavlja takve zahvate. Takođe, kada se raspituješ o najpogodnijem estetičaru obavezno pogledaj fotografije njegovih prethodnih radova ili poslušaj savete prethodnih mušterija. Savršeno umetnute trepavice treba da izgledaju definisano, pravo i prirodno, sa puno volumena. Ukoliko primećuješ slepljene trepavice i lepak, nađi nekog drugog stručnjaka.

Upoređuj cene

Kada je u pitanju nadogradnja trepavica, izreka „koliko platiš, toliko dobijaš“ je tačna jer cena zaista određuje kvalitet. Naravno, ne možemo pobeći od onih koji precenjuju svoj rad, i upravo zbog toga je bitno da se dobro raspitaš o kvalitetu onoga što ćeš dobiti.

Comments