Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

1/3

Sestre olsen, Meri Kejt i Ešli postale su još kao klinke veoma poznate po svojim filmskim rolama i brojnim ulogama. Ali, kroz godine, dok su odrastale, okretale su se i nekim drugim profesijama, pa su došle i do trenutka da su kao modne dizajnerke izazvale brojne komentare, pohvale, kritike, a njihov stil je ipak na kraju uvek bio pozitivno ocenjivan. Evo samo nekoliko razloga koji govore da je njihov stil i dalje prisutan i važan za ispratiti.

Shodno trendu koji vlada već nekoliko sezona, te na osnovu svega onoga u čemu često možemo videti sestre Olsenoversize komadi su uvek aktuelni i uvek odličan izbor, zbog čega su one ujedno izvor ideja kada želiš da postigneš sličan izgled.

sestre olsen 1 10 razloga zašto nas stil sestara Olsen i dalje inspiriše

Da ne moraš uvek da budeš na visokim potpeticama i da se čak i na nekim svečanijim događajima možeš pojaviti u ravnim cipelama i uopšte u ravnoj obući, Meri i Ešli su dokazale zaista mnogo puta.

sestre olsen 2 10 razloga zašto nas stil sestara Olsen i dalje inspiriše

Kod mnogih se stvori osećaj neprijatnosti kada sa sve sunčanim naočarima uđu u zatvoren prostor, ali kada imaš pored sebe još nekoga ko ih nosi, onda slobodno to i radi ukoliko želiš. Sestre Olsen često u zatvorenim prostorijama imaju naočare na očima i nije im neprijatno, jer nijedna nije jedina koja ih ima.

sestre olsen 3 10 razloga zašto nas stil sestara Olsen i dalje inspiriše

Editors choice