Ova godina posebno je posvećena princezi Dajani, budući da se u avgustu obeležavaju dve decenije od njene smrti. Možda je prošlo 20 godina, ali sećanje na nju nikako nije, sećanje na “Kraljicu srca” koju je narod veoma voleo i sećanje na modnu ikonu koja će to večno biti. Danas se podsećamo nekih trenutaka kada je sasvim zablistala, a koji nam govore da će biti večna inspiracija!

Podsetimo se samo trenutka kada se udala i tako zvanično zakoračila u kraljevsku porodicu. Davne 1981. godine, oči celog sveta bile su uprte ka njoj i haljini koju su radili tadašnji, veliki britanski dizajneri. Već tada se znalo da će u modnom svetu ostaviti veliki trag.

princeza dajana 1 10 razloga zbog kojih će princeza Dajana biti večna stilska ikona i inspiracija

Kao beli labud, 1989. godine, Lejdi Di se pojavila na baletskoj predstavi “Labudovo jezero” u izvedbi igrača Nacionalnog engleskog baleta, i zaista oduševila sve u dugoj haljini u kombinaciji bele i nežno roze boje.

princeza dajana 2 10 razloga zbog kojih će princeza Dajana biti večna stilska ikona i inspiracija

Ako je tu bila beli, nežni labud, ovde je onda postala prekrasni plavi labud, kakva joj je bila i haljina. I opet je došla na baletsku predstavu “Labudovo jezero”, ali 1997. godine.

princeza dajana 3 10 razloga zbog kojih će princeza Dajana biti večna stilska ikona i inspiracija
Comments