Za vreme pandemije Koronavirusa vreme je postalo itekako relativna stvar, a izgleda nam kao da je godina proletela i da se leto nikada nije ni desilo. Novo godišnje doba i hladniji dani su pred nama, a TV industrija se potrudila da nam pruži dovoljno sadržaja kojim ćemo ispuniti dane pred nama. Za vas izdvajamo naših 10 favorita koje ćemo sigurno gledati ove jeseni.

We Are Who We Are

Od reditelja hit filma Call Me By Your Name, Luce Guadagninana na male ekrane nam stiže i serija koja istražuje kako na Amerikance utiče upoznavanje sa dražima Evrope. Ljuti i usamljeni tinejdžer seli se u Italiju sa svoje dve majke, od kojih je jedna upravnik američkog garnizona u Venetu dok je druga doktor u vojsci. Ova coming of age serija prati neshvaćenog tinejdžera koji pokušava da stvori prijateljstva i izgradi novi život na nepoznatom kontinentu, a sve je propraćeno bajkovitim prizorima Italije i romantizovanjem svakodnevnog života karakterističnim za Guadagninanove projekte.

Ratched

Zasnovana na jednom od najvećih zlikovaca iz Formanovog filma “Let iznad kukavičjeg gnezda”, nova Netflixova serija istražuje život sestre Ratched. Sarah Paulson oživeće mladu medicinsku sestru koja radi u ustanovi za mentalno obolele tokom 1940-ih godina, a sa svakim novim danom postaje sve iscrpljenija od svog posla. Obožavatelji filma znaju je kao monstruma čiji je glavni cilj bio mučenje pacijenata, a ovaj serijal pokazaće nam šta je Ratched dovelo do toga.

Get Organized with the Home Edit

Nakon što je serijal Tidying Up With Marie Kondo zabeležio neverovatan uspeh, Netflix je objavio novi projekat koji će nam dopustiti da zavirimo u domove poznatih. Osnivači kompanije The Home Edit obilaziće rezidencije poznatih i pomagati im da transformišu svoj prostor i izvuku maksimum iz svake prostorije. Ovo je jedinstvena prilika da vidimo šta se nalazi u odajama poznatih i, ali i naučimo trikove kojima ćemo preurediti dom. U ovoj sezoni otkrićemo domove Reese Witherspoon, Khloe Kardashian, Eve Longorie i mnogih drugih.

The Undoing

Nicole Kidman ove jeseni glumi uspešnu psihoterapeutkinju koja živi savršen, miran život sa svojom porodicom i priprema se da izda prvu knjigu. Kada upozna jednu ženu na roditeljskom sastanku, njen život se menja iz korena a čudni i tragični događaji se ređaju jedan za drugim. Scenario je baziran na hit knjizi iz 2014. godine pod nazivom You Should Have Known.

Comments