Izgledati perfektno 24/7 je na prvi pogled tako teško, a zapravo – i nije! Jer, sitnice su te koje nas od toga dele, a na njih obraćamo najmanje pažnje. Zato, kada se sledeći put budeš spremala za bilo koji izlazak, vodi računa o ovome:

1. Spremanje u poslednjem trenutku. Logično je da kasniš kada, dok piješ kafu nameštaš kosu, a dok pereš zube gledaš u ormar tražeći šta da obučeš. Sve u poslednji čas stvara paniku i – gubljenje vremena uzalud. Zato, probudi se malo ranije ako želiš da piješ kafu u miru, a odevnu kombinaciju pripremi veče pre. Nema izvlačenja!

spremnaje 10 sitnica koje te sprečavaju da izgledaš perfektno

2. Ne oblačiš se u skladu sa vremenom. U smislu, ako pada sneg, nećeš ići u tankoj kožnoj jakni i patikama, zar ne? Zna se šta se nosi u kojoj (vremenskoj) prilici i trebalo bi da poštuješ to ako želiš da izgledaš perfektno.

vreme 10 sitnica koje te sprečavaju da izgledaš perfektno

3. Ne oblačiš se u skladu sa prilikom. Kao što se zna kada se koja odeća nosi uzimajući u obzir vremenske prilike, tako se zna i kada se koja odeća nosi u kojoj prilici. Sportska odeća je za ležerne prilike, dok se na nekom formalnom događaju nećeš sigurno pojaviti u trenerci. Samo tako ćeš izbeći da izgledaš poput klovna.

prilika 10 sitnica koje te sprečavaju da izgledaš perfektno
Comments